Salı, Nisan 23, 2013

BİSK, Hidiv Kasrı'nda yürüdü

Beykoz İlçesi Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneğinin (BİSK) başlattığı “Sağlıklı Yaşam
Yürüyüşleri” nin hafta sonundaki adresi İstanbul’un tarihi öneme sahip mekanlarından olan
Hidiv Kasrı’nın yürüyüş parkuruydu.Sabah erken saatlerde parkurda buluşan katılımcılar ilerleyen dakikalarda aralarına yeni isimlerin dahil olması ile sohbeti bol neşeli bir aktiviteye imzasını atmış oldu. Kapalı kimi zaman hafif bir yağmur eşliğinde gerçekleşen etkinliğin sonunda nokta Tokatköy Spor Kulübü Antrenörlerinden Engin Yılmaz’ın yaptırdığı kondisyon hareketleri ile konuldu.

Etkinliğin ardından açıklamalarda bulunan BİSK Başkanı Asım Özdemir “Sağlıklı Birey-sağlıklı Beykoz”amacı ile başlayan yürüyüş etkinliğinde üçüncü hafta sonunu geride bıraktıklarını söylerken,”Biz bu yürüyüşlerine başlarken Beykoz’da hiçbir kurum ve kişiyi ayırmadık, herkesi davet ettik.Geçen hafta değişik kişilerin dahil olması bizleri mutlu etmekte. Bu arada yürüyüş için seçtiğimizmekanlara da dikkat etmekteyiz. Hem ilçenin en merkezi köşesinden hem de en dış mahallesine ve de tarihi, turistik bir mekanına kadar yer belirlemekteyiz. Bu hafta sonunda da Beykoz İlçesinin en ilgi çeken köşelerinden birisini yani Hidiv Kasrı’nı tercik ettik. Burada mükemmel bir yürüyüş alanı mevcut, ormanın içinde doğa ile yan yana bir parkur var. Bizlerin dışında birçok grup ve kişilerin spor amacı ile burayı tercih etmeleri de güzel. Spor yapan birçok aile ve kişi ardından tarihi mekanda çay keyfi yaşamakta.” diye konuştu.

BİSK Başkanı Özdemir diğer etkinlik için Anadolukavağı’nı düşündüklerini söylerken tüm Beykozlulara yönelik bir davet yapacaklarını söyledi. Beykoz Kulüpler Birliğinin Hidiv Kasrı’ndaki etkinliğinde Çubukluspor Başkanı Coşkun Tosun, Beykoz 1908 A.Ş.Genel Kaptanı Mustafa Ülker, Küçüksu Yenimahallespor Başkanı Mustafa Arman, Tokatköyspor Antrenörü Engin Yılmaz, Paşabahçe- Çiğdem Mahallesi Muhtarı Murat Erdal , Anadoluhisarı Turizm Kalkındırma Derneği Başkanı Mustafa Babuz, Kanlıcaspor Başkanı Mustafa Kaya, Soğuksuspor Başkanı Hasan Avcı, BİSK Yönetim Kurulu Üyelerinden Necati Kakıcı, Özer Güneş, geçtiğimiz günlerde görevini devreden Kavacıkspor Başkanı Başaran Yavuz,Dost Beykoz Spor Müdürü Talip Ercan, Paşabahçespor Yöneticilerinden İbrahim Sesli ve vatandaşlar katıldı.

HABER-FOTOĞRAF: TALİP ERCAN

[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]




Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...