Cuma, Nisan 26, 2013

5 gollü maçın galibi Barbarosspor

İstanbul 2.Amatör Lig 16.Grup’ta Barbarosspor, çekişmeli geçen maçta Çiğdemspor’u deplasmanda 3-2 mağlup etmeyi başardı.


İlk dakikalarda Çiğdemspor maça hızlı başladı. Sağlı sollu ataklarla konuk takımın kalesini bunalttılar. Daha sonra konuk takım baskı grup oyun üstünlüğünü ele aldı ama pozisyonları golle sonuçlandıramadı. 42.dakikada Çiğdemspor 1-0 öne geçti. 45.dakikada Rıza ve 45+1 de Volkan’ın attığı gollerle ilk yarıyı Barbarosspor 2-1 önde tamamladı.


İkinci yarının hemen başında çiğdemspor skora dengeyi getiren golü attı. Çiğdemsporun 3 numarası 2.sarı karttan oyundan ihraç edildi. Ani gelişen Çiğdemspor atağında rakip oyuncunu düşürülmesi ile ev sahibi penaltı kazandı. Atışı 8 numaralı futbolcu kullandı ama kaleci Okan penaltıyı kurtararak deyim yerindeyse maçın kaderini değiştirdi. Bu dakikadan sonra Barbarosspor adeta gol kaçırma yarışına girdiler. 85.dakikada Edip konuk takıma galibiyeti getiren 3.golünü atarak 3 puan getirdi.


Maçın son dakikasında Çiğdemsporlu 7 numaralı oyunca Barbarossporlu futbolcuya arkadan tekme atınca oyun bir anda elektriklendi. Tribündeki seyircilerinde sahaya girmesiyle istenmeyen olaylar meydana geldi. Bu olayları soğukkanlılıkla seyreden Hakem olaylar yatışınca Çiğdemsporlu 8 numaralı oyuncuyu da ihraç etti ve maçı konuk takım 3-2 kazandı.


 


Yerel Futbol Sitesi


 

4 yorum:

okan dedi ki...

çiğdemsporun 7 numarasıda maç sonu atıldı

Tümay dedi ki...

Barbaros takımı kazanınca haberi yolluyor.Heybeliada maçından sonra neden yollamıyosun Okancım :)))

okan dedi ki...

kim olduğunu bilmiyorum ama bizim takımı çekemediğin kesin sizin gibilere inat 1.amatöre çıkıcaz

bardak dedi ki...

Okancım sana bi tavsiye imkanın var nasıl olsa bi kamera tut bi maçını kameraya çektir. sonrad bi kulüpte yönetici ol gençlerinde top oynama hakkı var dimi :)

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.