Pazar, Nisan 28, 2013

Mimarsinan'da kazanan çıkmadı

İstanbul 2. Amatör Lig 8. Grup'ta mücadele eden takımlardan Altınok ile Fatih Vatan Lisesi takımları karşı karşıya geldiler. Bunaltıcı sıcak altında oynanan maçta kazanan çıkmadı, 1-1.


 


Karşılaşmaya Fatih Vatan Lisesi çok hızlı başladı. Özellikle sağ kanattan Yusuf'un yapmış olduğu bindirmelerle üst üste tehlikeler yaratan Vatan Lisesi, bir diğer etkili hücum oyuncusu Fatih'in ortasında Yusuf'un arka direkte yapmış olduğu kafa vuruşuyla maçın henüz başında 1-0 öne geçti. Devam eden dakikalarda topa daha çok sahip olan, kanatları daha etkili kullanan ve pozisyonlar bulan yine Vatan Lisesi olsa da özellikle Mehmet Can'la girdikleri pek çok pozisyonda aradıkları ikinci golü bir türlü bulamadılar ve devre Vatan Lisesi'nin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.


Maçın ikinci devresine Altınok takımı etkili ataklarla başladı. Rakibi üzerinde orta alanda baskı kuran Altınok, Alparslan ile gole yaklaşsa da kaleci Salih'i geçemedi. İkinci devrede tutuk bir oyun sergileyen Vatan Lisesi'nin en önemli atağında Efe Mehmet'in pasında Buğra Muzaffer'in vuruşu üst direkten döndü. Bu dakikadan sonra Altınok oyunu Vatan Lisesi yarı sahasına yıkarak beraberlik sayısı için üst üste ataklar geliştirmeye başladı. Altınok'un kullandığı kornerde Harun kafayı vurdu Vatan Lisesi savunması topu çizgiden çıkardı. Yine sağ kanattan hızlı gelişen Altınok atağında Alparslan ceza alanı içerisinde ayağının dışıyla yaptığı şık vuruşla takımının beraberlik golünü attı, 1-1. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca maç 1-1 beraberlikle sonuçlandı.


Ortalama 25 derece sıcaklıkta oynanan karşılaşmada maçın hakemi Emre Arkçı ilk ve ikinci yarıda birer kez su molası verdi. Maçta Altınok adına; defansta Şeref, Serhat, Mustafa (kaptan) ve hücumda Harun ile Alparslan etkili oyunculardı. Vatan Lisesi'nde ise; defansta Onur, Hüsnü Taner (kaptan) ve hücumda Fatih, Efe Mehmet ile Yusuf göze çarpan oyuncular oldular.


 


NOT: Saha komiseri Mehmet Karagöz'e yardımlarından dolayı teşekkürler.


HABER-FOTOĞRAF: ULAŞ BÜTÜNER

[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]


Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.