Perşembe, Nisan 11, 2013

Güzelhisarspor'da görkemli gece

İstanbul’un köklü spor kulüplerinden Mevlanakapı Güzelhisarspor, geleneksel gecesini yoğun bir katılımla gerçekleştirdi.



Taksim’deki Şehzade Restaurant’ta gerçekleştirilen yemeye Güzelhisarspor Kulübü Yönetim Kurulu eksiksiz katılırken, bunun dışında futbolcular, teknik heyet ve eşleri de gecede yer aldı.


Fatih Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Murat Kapusuz, Topkapıspor Kulübü Başkanı ve İASKF Basınla İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Bakır, TÜFAD İstanbul Şube Başkanı Rıza Çavuşoğlu ve Yenigayretspor Teknik Direktörü Halil Erol da mutlu gecelerinde Güzelhisarspor Kulübü’nü yalnız bırakmadı.


 


İkinci Başkan Süleyman Aydın’ın sunuculuğunu yaptığı gecede açılış konuşmasını gerçekleştiren Güzelhisarspor Kulübü Başkanı Şahin Demirtaş, büyük fedakarlıklarla Türk sporuna hizmet vermeye çalıştıklarını, amaçlarının gençlerin ülkelerine yararlı, sağlıklı birer biray olmasını sağlamak olduğunu dile getirdi. Demirtaş, geceye katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti.


Daha sonra Güzelhisarspor Kulübü’ne ve amatör futbola katkı sağlayanlara plaket verildi. Yerel Futbol Sitesi İmtiyaz Sahibi Efkan Bucak da amatör spora katkılarından plaket verildi. Bucak’a plaketi, Güzelhisarspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Yerel Futbol Fatih Temsilcisi Fuat Özcan tarafından verildi.


Özcan, Güzelhisarspor Kulübü olarak Yerel Futbol Sitesi’ne desteklerinin süreceğini, ayrıca kişisel olarak da ekibin bir parçası olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi.


Gecenin ilerleyen saatlerinde davetliler sanatçıların şarkılarıyla coşarken, kulübe katkı piyangosu yapıldı.


Gecede, Güzelhisarspor’un geçen yıl kaybettiği, kulübün sembol ismi, antrenör Aydan Peker unutulmadı. Peker’in eşi ve kızı da gecede yer aldı.


Organizasyonun sonunda hep birlikte toplu fotoğraf çekildi.


Yerel Futbol Sitesi


Geceden daha fazla fotoğraf için burayı tıklayınız 

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 1 Mayıs 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul 2. Amatör Lig'de bugün erteleme maçları oynandı...