Cumartesi, Şubat 24, 2024

İnkılapspor'dan deplasmanda dev zafer


Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta iki şampiyonluk adayının karşılaşmasında İnkılapspor deplasmanda Küçükçekmecespor'u 2-1 yenerek lider İshaklıspor'un ardından takibini sürdürdü.

Üst üste ikinci mağlubiyetini alan Küçükçekmecespor çok büyük bir yara aldı. Yeşil beyazlı takım, liderin 7 puan gerisine düştü.

Küçükçekmece Metin Oktay Stadı'nda oynanan ve futbol severlerin yoğun ilgi gösterdiği maçta ilk yarı ev sahibi takımın üstünlüğünde geçti. Nitekim yeşil beyazlı takım 37. dakikada ara transferde takıma katılan Kemal Akbaba'nın golüyle öne geçti. İnkılapspor da çok mahkum bir oyun oynamadı zaman zaman oyuna ortak oldu. Devre 1-0 bitti.


İkinci yarı İnkılapspor daha etkiliydi, maçta rüzgar adeta tersine döndü. Ümraniye temsilcisinde teknik direktör Şenol Demir'in yaptığı hamleler meyvelerini verdi. İkinci yarının başında oyuna giren Doğukan Topkaya 68'de skora denge getirdi. 90'da soldan yapılan ortada Küçükçekmecesporlu Semih Oğuz kaleye paralel giden topu ters bir vuruşla kendi ağlarına gönderdi. Yardımcı hakem ofsayt bayrağını kaldırsa da orta hakem kısa bir diyalogun ardından orta noktayı gösterdi. Maç da 1-2 bitti.



Karşılaşmada iki takım arasında farkı ortaya koyan sonradan giren isimlerin performansıydı. Şenol Demir giren isimlerden maksimum verim aldı. Küçükçekmece'de Kubilay Erel taktiksel olarak doğru hamleler yapsa da oyuna giren futbolcular vasatı aşamadılar.

İnkılapspor böylece yenilmezlik serisini 8 maça (7G, 1B) çıkardı.

Haber: Barış Berber

1 yorum:

mustafa deliorman dedi ki...

BU MAÇI DÜN STAD TA İZLEDİM. GERÇEKTEN FUTBOL ADINA HER ŞEY VARDI. İYİDE FUTBOL İZLEDİK.
KÜÇÜKÇEKMECE TARAFTARI MUHTEŞEMDİ ÖZELLIKLE GOLDEN SONRA MAÇIN SONUNA KADAR HİÇ SUSMADAN TAKIMLARINI DESTEKLEDİLER. BU GRUBU HERKESİN TAKİP ETMESİNİ ÖNERİRİM.

Piyalepaşa'dan evinde kritik galibiyet

İstanbul 2.Amatör Lig 9.Grup'ta üst sıraları ilgilendiren mücadelede Beyoğlu temsilcisi Piyalepaşaspor, Güngören temsilcisi Şehzadebaşıs...