Salı, Şubat 27, 2024

Son 15 maçın 14'ünü kaybetseler de ligde kaldılar


İstanbul Süper Amatör Lig 2. Grup'ta sezon çok iddialı giren ve ilk 7 haftada 5 galibiyet, 2 beraberlikle lider Leventspor'un 2 puan arkasında ikinci sırada yer alan ancak sonrasında takımı dağıtan Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor yine de kümede kalmayı başardı.

Sezon başında oluşturduğu kadro ile BAL için en güçlü adaylardan birisi olarak gösterilen Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor, şok bir kararla kadrosunu dağıtmış ve sezona gençlerden oluşan bir kadro ile devam etme kararı almıştı.

İlk 7 haftada 5 galibiyet, 2 beraberlik atıp 19 gol atıp 7 gol yiyen ve 17 puan toplayan Çekmeköy ekibi, kalan 15 maçın 14'ünü kaybedip sadece lige hiç girmeyen Kestanelikspor'dan 3 puan aldı.

Kadroyu dağıttıktan sonra çıktığı 14 maçta 87 gol yiyen kırmızı beyazlı takım 10 gol atabildi. Çekmeköy ekibi buna karşın Taşolukspor'un 1 puan önünde kümede kaldı. Oldukça güçlü ekiplerin yer aldığı, düşme hattındaki takımların da zaman zaman çarpıcı sonuçlar aldığı 2. Grup'ta Çekmeköy Belediye Alemdağspor'un genç kadrosu mücadelesi ile alkış aldı.

Hiç yorum yok:

KK Mevlanaspor'da Elçi güven tazeledi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden Kazım Karabekir Mevlanaspor'un genel kurulunda Murat Elçi yeniden başkanlığa seçildi.