Salı, Şubat 20, 2024

Bölükbaş kardeşler şampiyonluğa abone


İstanbul 1. Amatör Lig 15. Grup'ta şampiyon olan Kavakpınarspor'un bu başarısında pay sahibi olan iki isim, Oğuzhan ve Selçuk Bölükbaş oldu. Geçen sezon birlikte Pendik Doğanspor'da şampiyonluk yaşayan iki kardeş bu kez Kavakpınarspor'da mutlu sona ulaştı.

Maltepe Yıldızspor'la oynanan son maçta ikinci golü kaydeden Oğuzhan Bölükbaş bu sezon 16 maçta oynayıp 20 kez fileleri sarstı. Selçuk Bölükbaş 7 karşılaşmada şans bulup 1 gol attı.

1989 doğumlu stoper Selçuk Bölükbaş sırasıyla Pendikspor, Sapanbağlarıspor, Ordu Altaşspor, Pendik Doğanspor, Kaynarcaspor, Bursa Orhangazi Gençlerbirliği, Çayırova Fatihspor, Gebze Denizli Köyü SK, Gebze Yavuzselim, FK 1864, Pendik Çamlıkspor, Tuzla Aydınlıspor, Kartal Elçispor ve Esenkentspor formaları da giydi.

1994 doğumlu forvet Oğuzhan Bölükbaş futbola Pendik Doğanspor’da başladı ve uzun yıllar bu ekipte oynadı. Daha sonra sırısayla Gebze Anibalspor, Gebze Yavuzselimspor, Aydınlıspor, FK 1864, Heybeliadaspor, Çamlıkspor, Tuzla Şifaspor formaları giyen Oğuzhan geçen sezon ara transferden önce formasını giydiği Kavakpınarspor’da 20 maçta 9 gol, 5 asistle oynamıştı.

Hiç yorum yok:

KK Mevlanaspor'da Elçi güven tazeledi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden Kazım Karabekir Mevlanaspor'un genel kurulunda Murat Elçi yeniden başkanlığa seçildi.