Salı, Şubat 27, 2024

'Düşük bütçeli bir ekiple son ana kadar yarışta olduk'


İstanbul Süper Amatör Lig 7. Grup'ta sezonu üçüncü sırada tamamlayan Kartaltepespor'da teknik direktör Serdar Erdem geride kalan sezonu değerlendirdi.

Siyah beyazlı takımın başına 8. haftadan sonra gelen Erdem, yaptığı değerlendirmede şu ifadeleri kullandı:

"Bundan 3 ay önce başlayan Kartaltepespor ile lig serüvenimiz dün itibariyle sona erdi. Süper Amatör Lig'de zor ve dengeli 7. Grup'ta 3 ayda 40 antrenman ve 12 maçla ligi 3. sırada tamamladık. 6 galibiyet 4 beraberlik 2 yenilgi ile (son maç formalite maçı olması bunda etken) sezon başı bu hedefle yarışa başlamamış olmasına rağmen rakiplerinden çok daha geç saatte antrenman yapmasına rağmen haftanın iki günü 20.30 iki günü 21.30 olmak üzere, her rakibe her sahada üstünlük kurmasına rağmen bütçesi en düşük iki üç takımdan biri olmamıza rağmen, ilk yarıda grubumuzun gol kralı Oğuz Ersoy'un ciddi şekilde sakatlanıp 8 haftadır aramızda olmamasına rağmen, oyuncularım büyük karakter koyarak son haftaya kadar yarışın içinde olmuş, ikili averajla Kavacıkspor'un gerisinde kalmıştır. 


Bu yolculukta her zaman beni destekleyen sevgili eşim ve oğluma, her maç öncesi dualarını esirgemeyen annem ve babama, bu başarıda en büyük pay futbolcularımın olmakla beraber bizi hiç yalnız bırakmayan özel insan sayın başkanımız Ali Rıza Türk'e, genel kaptanlarımız Burak Bey ve Erol hocama, tüm yönetim kurulumuza, teknik heyetimiz Mithat Hoca ve Fatih Hocamıza, bizi her şartta destekleyen Genç Kartaltepeliler ve Defend Tepe taraftar grubumuza, bu zaman zarfı içinde çok güzel sohbetler yapıp futbol adına ve kendi adımıza harika gelişimler sağlayıp her zaman yanımda olan dostum ve değerli hocam Kadir Eren Sayar'a, gerek analiz gerekse istatistik konusunda hep yanımda olan sevgili Yusuf Öz hocama ve benden desteği esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim."

Hiç yorum yok:

KK Mevlanaspor'da Elçi güven tazeledi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden Kazım Karabekir Mevlanaspor'un genel kurulunda Murat Elçi yeniden başkanlığa seçildi.