Salı, Şubat 20, 2024

Erhan Yeygül Küçüksu Rasathanespor'da


İstanbul 2. Amatör Lig'de yeni sezona iddialı hazırlanan Küçüksu Rasathanespor, deneyimli savunma oyuncusu Erhan Yegül'ü renklerine bağladı. 

Stoper olarak görev yapan Yeygül geçen sezon İstanbul 2. Amatör Lig'de Ataşehir Doğuşspor'la şampiyonluk yaşadıktan sonra 2023-24 sezonuna da bu takımda başlamıştı. Doğuşspor ligin ikinci yarısında 9'da 9 yapmasına karşın grup ikinciliğini 1 puanla kaçırırken Yeygül bu serinin yakalanmasında önemli pay sahibi isimlerden biri olmuştu.

1987 doğumlu futbolcu imza töreninde yaptığı konuşmada, geçen sezon Ataşehir Doğuşspor'da yaşadığı şampiyonluk sevincini bu sezon Rasathanespor'da tatmak istediğini kaydetti.

'Ramos' lakaplı Erhan Yeygül Acıbadem Üsküdarspor, Üsküdar İcadiyespor, İstanbul Ataşehir, Kemahspor, Doğangüneşspor, Hasköyspor, Acıbademspor, Maltepe Yıldızspor, Üsküdar Anadoluspor, Ortadağspor, Fikirtepe Dumlupınarspor, Soğuksuspor, Kavakpınarspor, Marmara Karayolları ve Ataşehir Doğuşspor takımlarının formalarını giyerken çok sayıda şampiyonluk elde etti. Erhan ayrıca Hasköyspor'un Süper Amatör'de klasman grubuna kaldığı, Maltepe Yıldızspor ve Üsküdar Anadolu'nun Süper Amatör'e çıktığı kadroda yer aldı. 

Haber: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

KK Mevlanaspor'da Elçi güven tazeledi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden Kazım Karabekir Mevlanaspor'un genel kurulunda Murat Elçi yeniden başkanlığa seçildi.