Pazar, Şubat 25, 2024

Alibeyköy'ü tutabilene aşk olsun!


Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Alibeyköyspor sahasında Haliçspor'u 5-2 yenerek son haftalardaki büyük çıkışını sürdürdü.

Alibeyköy Stadı'ndaki maçta ev sahibi takım henüz 12. dakikada Nazif Şener'le öne geçti. Devre arasında yaptığı takviyelerle kıpırdanan ve son 2 maçta da 4 puan toplayan Haliçspor 24'de Burak Kalyoncuoğlu ile eşitliği sağladı. Ancak tecrübeli ve kaliteli ayaklara sahip olan Alibeyköy 40'te deneyimli ismi Recep Akkemik'in golüyle devreyi 2-1 öne kapattığı gibi bu oyuncu ile 58'de farkı ikiye çıkardı. Sadece bir dakika sonra Nazif takımını iyice rahatlatan golü attı. 90+2'de Cenk Kuşku skoru 5-1 yaparken 90+4'te Haliçsporlu Batuhan gözüm skoru belirledi: 5-2.


Bir ara düşme tehlikesini yakından hisseden Alibeyköyspor bu sonuçla üst üste üçüncü, son altı maçta beşinci galibiyetini aldı. Puanını 32 yapan turuncu mavili takım düşme hattı ile arasındaki puan farkını 11'e çıkarıp iyice rahatladı. Son basamaktaki Haliçspor ise 8 puanda kaldı.

Haber: Ahmet Karaali





Hiç yorum yok:

KK Mevlanaspor'da Elçi güven tazeledi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden Kazım Karabekir Mevlanaspor'un genel kurulunda Murat Elçi yeniden başkanlığa seçildi.