Pazartesi, Şubat 19, 2024

Kavakpınar lider başladı, şampiyon bitirdi!


İstanbul 1. Amatör Lig 15. Grup'ta sezonun ilk haftasında aldığı liderliği haftalar boyunca sürdüren ve zirveyi hiç kaptırmayan Kavakpınarspor son maçında Maltepe Yıldızspor'u 2-0 yenerek tarihinde ilk kez Süper Amatör Lig'e yükseldi.

Kaynarca Stadı'nda oynanan ve Sercan İçöz'ün yönettiği maça taraftarlarının büyük desteği ile çıkan kırmızı mavi beyazlı Pendik temsilcisi 2-0'lık galibiyetle sezonu şampiyon bitirdi.


Geçen sezon Süper Amatör Lig biletini play-off maçında kaybeden Kavakpınarspor bu sezon Mustafa Alıcı'nın teknik direktörlüğünde iddialı bir kadro kurarken 18 maçta 14 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgi ile 44 puan topladı.


1951 yılında İstanbul'un Fatih ilçesinde kurulan İskenderpaşaspor'un devralınması ve Pendik'e taşınması ile kurulan Kavakpınarspor bir süre mütevazı bir ekip olarak mücadele ederken Mustafa Öztürk'ün başkanlığında son dönemde yaptığı atılımla Süper Amatör Lig'e kadar yükseldi.

Haber: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

KK Mevlanaspor'da Elçi güven tazeledi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden Kazım Karabekir Mevlanaspor'un genel kurulunda Murat Elçi yeniden başkanlığa seçildi.