Salı, Şubat 20, 2024

Yeniköy 1924 SK şampiyonluk ipini göğüsledi



İstanbul 1. Amatör Lig 1. Grup'ta sezon boyunca Oklalıspor ve Fenerköyspor'la amansız bir şampiyonluk mücadelesi veren Yeniköy 1924 SK, son maçta Kumburgazspor'u 7-1 yenerek mutlu sona ulaştı.

Hadımköy Stadı'nda oynanan maça Yeniköylülerin ilgisi büyüktü. Dolu tribünler önünde oynanan maçta baştan sona üstün bir futbol sergileyen Yeniköy 1924, Gökhan Çırak (3), Sefa Kayğusuz (2), Muhammet Demirel ve Uğur Demirer'in golleriyle sonuca gitti. Konuk Büyükçekmece ekibinin tek sayısını Mert Erdinç kaydetti. Arnavutköy ekibi maç sonu taraftarıyla bütünleşirken şampiyonluğu kutladı.

İkinci kez Süper
Zeki Budak'ın başkanlığını, Şaban Kıran'ın teknik direktörlüğünü yaptığı Yeniköy 1924 SK böylece tarihinde ikinci kez 1. Amatör Lig'de şampiyon olarak Süper Amatör'e çıktı. 2015-16 sezonunda o dönem GOP Yeniköyspor ismiyle mücadele eden kulüp 1. Amatör Lig 2. Grup'ta şampiyon olmuş, Süper Amatör Lig'de iki sezon mücadele etmişti.

Yeni hedef yükleniyor

Bu sezon başında Ayaz Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı  İbrahim Duman’ın büyük yatırım yaptığı Arnavutköy temsilcisinde hedefler büyüdü. 3 Mart’ta yapılacak başkanlık seçiminde İbrahim Duman tek aday olurken, Süper Amatör’de iddialı bir ekip kurmak için güçlü bir yönetimle göreve başlayacak. Artık amatör liglerde kalmak istemediklerini belirten yönetim her sezon şampiyonluk paralosı hedefiyle çalışacaklarını belirttiler.

Haber: Erdem Sağolan


Hiç yorum yok:

KK Mevlanaspor'da Elçi güven tazeledi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden Kazım Karabekir Mevlanaspor'un genel kurulunda Murat Elçi yeniden başkanlığa seçildi.