Salı, Şubat 20, 2024

Bulgurluspor Futbol Okulu çalışmalarını sürdürüyor


Faaliyetlerini Üsküdar İlçesine bağlı Bulgurlu semtinde sürdüren Bulgurluspor Futbol Okulu, eğitimlerine akademisyen kadrosuyla son sürat devam ediyor.

Yaklaşık 2 ay önce faaliyetlerine başlayan Bulgurluspor’un Kulüp Başkanlığını Uğur Danış yaparken, Yönetim Kurulunda Yıldıray Aydın, Hüseyin Coşkun, İsa Coşkun, Yılmaz Aygün, Oğuz Danış, Yakup Örsün, Cemil Kacemer, Metin Gümüş gibi semtin önemli iş insanları yer alıyor.

Sporu yaşam biçimi haline getirerek mutlu, kendine güvenen çocukların yetişmesini amaçlayan Bulgurlu Futbol Okulu, profesyonel hizmet anlayışla gençlerin gelişimine katkıda bulunuyor. Futbol okulunda futbolun inceliklerinin yanı sıra bir sporcuda olması gereken her türlü donanımın kazandırılması hedefleniyor.


Danış : Gençlerimizi spora yönlendirmek istiyoruz

Kulüp Başkanı Uğur Danış futbol okuluna yoğun bir talep olduğunu kaydederek,” Bulgurluspor olarak ilk amacımız çocuk ve gençlerimizi spora yönlendirmektir. Gelecek için ahlaklı ve saygılı sporcular yetiştirip, bünyemize katmak istiyoruz” dedi.



Başkan Uğur Danış, futbol okulu çalışmalarını ciddi bir şekilde yürüttüklerine dikkat çekerek, “Ailelerimiz çocuklarını bizlere güvenle teslim ediyor. Bizde Teknik kadromuzla birlikte ciddi ve programlı bir şekilde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bu anlamda Bulgurlu semtine iyi bir güven verdiğimizi düşünüyoruz ve futbol okulu kapsamında yetenekli çocuklarımızı da kendi bünyemize katarak altyapımızı oluşturmayı planlıyoruz. Çalışmalarımız hafta içi ve hafta sonu olmak üzere aralıksız sürdürüyoruz. Burada çocuklarımızı bir arada tutarak, kötü alışkanlıklardan uzaklaşmasını, arkadaşlık ortamının kurulması ve toplum için faydalı olmaları için ben ve yönetim kurulu arkadaşlarımız her türlü desteği sağlıyoruz. Yakın zamanda artık herkes altyapıda da adından söz ettiren bir kulüp olarak Bulgurluspor’u tanıyacak” dedi.


Akademisyen kadromuzla hizmet veriyoruz

Bulgurlu futbol okulu Akademik hocalar Ahmet Danış (Teknik Sorumlu), Emine Yılmaz (Antrenör), İbrahim Başbuğa (Antrenör), Mehmet Ali Aydın  (Stajyer Antrenör), Enes Yılmaz (Kaleci Antrenör) nezaretinde eğitimler vererek 05 – 15 yaş grubu öğrencileri Türk futboluna kazandırmaya çalışıyor. Bulgurluspor Tesislerinde 12 Ay futbol eğitimi verecek olan Bulgurlu Futbol Okulu, her gün büyüyen katılımlarla bölgenin en büyük ve en saygın futbol okulu olmayı hedefliyor.

Kayıt ve Detaylı Bilgi için : 0532 435 79 57 (Ahmet hoca) – 0533 929 52 78 (İsa Coşkun)

Haber : Murat Nazik

Hiç yorum yok:

KK Mevlanaspor'da Elçi güven tazeledi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden Kazım Karabekir Mevlanaspor'un genel kurulunda Murat Elçi yeniden başkanlığa seçildi.