Salı, Şubat 20, 2024

Alanyaspor İstanbul Futbol Okulu kapılarını açtı


Alanyaspor İstanbul Futbol Okulu kapılarını öğrencilerine açtı. Başakşehir Masko Halı Saha Tesisleri'nde faaliyete geçen futbol okulu 5-15 yaş arası öğrencileri kabul ediyor.

Profesyonel takımlarda futbolcu olma ve lisanslı futbolcu olma şansı sunan, yılın 12 ayı kesintisiz eğitim veren Alanyaspor Futbol Okulu'nun başında deneyimli bir isim, Arif Özkan Kaya yer alıyor.


Daha önce Galatasaray, Bakırköy Aslanspor, Damlaspor ve Türk Telekomspor kulüplerinde görev yapan Kaya çalıştığı tüm kategorilerde şampiyonluk yaşamış ve Türkiye şampiyonalarında yer almış bir isim. Birçok profesyonel kulüpte öğrencisi bulunan Kaya, kendi açtığı Alanyaspor İstanbul Futbol Okulu ile futbolcu adaylarına hizmet verecek.


UEFA A ve B lisanslı eğitmenler eşliğinde haftada iki gün eğitim verilecek olan Alanyaspor İstanbul Futbol Okulu'nda teorik antrenman eğitimlerinin yanı sıra sporcu vücut analiz programı, diyetisyen hizmeti, özel beslenme programı, psikolog hizmetleri de verilecek.



Hiç yorum yok:

KK Mevlanaspor'da Elçi güven tazeledi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden Kazım Karabekir Mevlanaspor'un genel kurulunda Murat Elçi yeniden başkanlığa seçildi.