Çarşamba, Mayıs 08, 2024

Piyalepaşa'dan evinde kritik galibiyet


İstanbul 2.Amatör Lig 9.Grup'ta üst sıraları ilgilendiren mücadelede Beyoğlu temsilcisi Piyalepaşaspor, Güngören temsilcisi Şehzadebaşıspor'u ağırladı. Maçı Piyalepaşaspor 2-1 kazandı.

Maça ev sahibi olmasının da etkisi ile hızlı başlayan taraf ev sahibi Piyalepaşa olurken, sol taraftan gelişen atakta Barış Belge’nin topla buluşup yaptığı ortayı Fatih Çapoğlu indirdi. Topla buluşan Mehmet  Ağca Piyalepaşasporu 1-0 öne geçirdi. İlk yarı da bu skorla sona erdi.

İkinci yarıya ise daha istekli başlayan skor bulmak isteyen konuk ekip Şehzadebaşıspor oldu. Amatör liglerin başarılı antrenörlerinden Fatih Ünal’ın yaptığı değişiklikler meyvesini verince  71.dakikada Necati Mirza’nın ortasında İhsan saraç karşı karşıya pozisyonu iyi değerlendirdi ve beraberliği getiren golü kaydetti: 1-1

Bu golden sonra ev sahibi Piyalepaşaspor’da Teknik Direktör Mehmet Yusuf Dağ 73. Ve 86. Dakikalarda 4 değişiklik yaparak tüm riskleri aldı. Mücadeleye 60.dakikada dahil olan, sol ayağını etkili kullanan Altyapıdan A takıma çıkan 2006 doğumlu Kerem Bakıcı, Eren Ulus’un sağ kanattan 3 kişiyi çalımlayarak getirdiği topla buluşup sert ve düzgün bir vuruşla takımını 2-1 öne geçirdi. Kalan sürede başka gol olmayınca mücadele de bu skorla sona erdi.

Piyalepaşaspor aldığı galibiyet ile ligde iddialı konuma geldi.

Hiç yorum yok:

KK Mevlanaspor'da Elçi güven tazeledi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden Kazım Karabekir Mevlanaspor'un genel kurulunda Murat Elçi yeniden başkanlığa seçildi.