Pazartesi, Mayıs 13, 2024

Rasathane 3 puanı 3 golle aldı


İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'un lideri Küçüksu Rasathanespor 11.hafta mesaisinde deplasmanda Heybeliadaspor'u 3-0 yendi.

Kartal Bulvar Mimar Kubilay Köse Stadı'ndaki maçı Halil İbrahim Ekmekçi yönetirken, yardımcılıklarını Bekir Emre Özcivelek ile Ebubekir Çorbacı yaptı. 

Ev sahibi Heybeliadaspor maça Mert, Ali, kaptan Mesut Yılmaz, Tercan, Batuhan, Melih, Muhammed Yaşar, Mustafa Can, Bulut Deniz, Alican ve Nazif ilk on biriyle başladı. Teknik sorumlu Sabri Durmuş idaresindeki konuk Küçüksu Rasathanespor ise maçta; Çelebi, Yağız, Enes, Mehmet Alp, kaptan Erhan Yeygül, İlkhom Mustafoev, Serhat, Şerif, Emre Durmuş, Muhammed Kaya ve Habibu Samu düzeniyle yer aldı. 

İlk gol Şerif'ten
Karşılaşmanın 26.dakikasında sol kanattan gelişen Küçüksu Rasathanespor atağında Şerif Turan, ceza sahasının sol üst köşesinden yaptığı etkili vuruşla takımını öne geçirdi. İlk yarıda Heybeliadaspor güçlü rakibi karşısında başa baş bir mücadele ortaya koyarken, yakaladığı gol fırsatlarını değerlendiremedi.  Küçüksu Rasathanespor ise özellikle sağ kanattan Sierra Leoneli oyuncusu Habibu Samu ile etkili ataklar yaptı. İlk yarıyı Küçüksu Rasathanespor 1-0 önde tamamladı. 

Rasathane savunması geçit vermedi
İkinci yarı da oyun disiplininden kopmayan Heybeliadaspor beraberlik için yüklenirken, Küçüksu Rasathanespor savunmasını aşmakta güçlük çekti. Hızlı kanat oyuncularıyla defansın arkasına atılan uzun toplarla pozisyonlara giren Küçüksu Rasathanespor, 71.dakikada sol kanattan yapılan ortaya ceza sahası içinde Muhammed Kaya'nın ayak koymasıyla farkı ikiye çıkarttı. Golden sonra farkı açmak için tüm hatlarıyla yüklenen Küçüksu Rasathanespor  79.dakikada üçüncü golü buldu. Sağ kanattan ceza sahasına giren Şerif'in yatığı ortayı iyi değerlendiren Enes Karakuş topu kafa vuruşla ağlara göndererek farkı üçe çıkarttı. 

Rövanşı vermedi
İlk devre oynanan maçı evinde 5-0 kazanan Küçüksu Rasathanespor, karşılaşmadan 3-0 galip ayrılarak rakibine rövanşı vermedi. Bu galibiyetiyle 11.maçında 11.galibiyetini elde eden Üsküdar temsilcisi 33 puanla liderliğini devam ettirdi. Haftaya 5.sırada giren Heybeliadaspor ise 14 puanda kaldı. 

Ligin 12.haftasında Küçüksu Rasathanespor evinde Feneryolu'nu ağırlarken, Heybeliadaspor sahasında grup ikincisi Kuzguncukspor ile karşılaşacak.

HABER: MURAT İLTER

RASATHANESPOR

HEYBELİADASPOR


Hiç yorum yok:

Ayazağaspor sahaya indi

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Ayazağaspor 2024/2025 sezonu için çalışmalarına başladı.