Cuma, Mayıs 10, 2024

Bıçak: Özlenen Teraziderespor geri dönecek


İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden Teraziderespor'da geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurul sonrası başkanlığa seçilen Fettah Bıçak, beyaz bir sayfa açtıklarını ve özlenen Teraziderespor'u geri getireceklerini söyledi.

Camiaya seslenen Bıçak şu ifadeleri kullandı:

"Yeni dönemde Teraziderespor olarak yepyeni bir sayfa açıyoruz. Beyaz bir sayfa üzerine yazacağımız hikayemizde hem sportif başarıları hem de sosyal faaliyetleri ön planda tutacağız.

Teraziderespor olarak üst ligleri hak ediyoruz. Bu sezon istediğimiz başarı ne yazık ki gelmedi ancak gelecek sezon kuracağımız güçlü kadro ile şampiyon olmayı hedefliyoruz. Sahada mücadele ederken kırmızı-yeşilli renklerimizi gururla temsil edeceğiz.

Sadece sahada değil, aynı zamanda toplum içinde de adımızı duyurmak istiyoruz. Bu nedenle sosyal sorumluluk projelerine aktif olarak katılacağız. Gençlerimize spor yapma imkanı sunacak, diğer sosyal projelerde de konularda duyarlılık göstereceğiz.

Biliyorsunuz futbolun geleceği altyapıda şekillenir. Bu nedenle altyapıya büyük önem veriyoruz. Genç yetenekleri keşfetmek ve geliştirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Taraftarlarımızın desteği bizim için çok kıymetli. Onlarla daha sık bir araya gelip iletişim kurmak istiyoruz. Tribünlerde birlikte coşkulu anlar yaşayacağız.

Bu heyecan verici dönemde Teraziderespor camiasının tam desteğiyle yola çıkıyoruz. Hep birlikte kırmızı-yeşilli renklerimizi gururla taşıyacağımıza inanıyorum. Yeni Teraziderespor’un başarılı ve aydınlık bir geleceği olacak."

Haber: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

KK Mevlanaspor'da Elçi güven tazeledi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden Kazım Karabekir Mevlanaspor'un genel kurulunda Murat Elçi yeniden başkanlığa seçildi.