Pazartesi, Mayıs 20, 2024

İshaklıspor kupasına kavuştu



TFF Bölgesel Amatör Lig 1.Grubunun Şampiyonu olan Beykoz İshaklıspor Kupasına kavuştu.


Beykoz İshaklıspor tesislerinde düzenlenen Şampiyonluk Gecesine coşkulu bir kalabalık hakimdi.

Bordo-Mavili ekibin Şampiyonluk Kupasını TFF Yönetim Kurulu Üyesi, TASKK ve İASKF Başkanı Ali Düşmez, Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler ve Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir birlikte takım kaptanı Onur Karavuş'a verdiler.

Beykoz Ekibinin Şampiyonluk Gecesinde Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler ile Ali Düşmez birer konuşma yaptılar.


Daha sonra sırasıyla önce Şampiyon Beykoz İshaklıspor Takımının Aydın Dursun başta olmak üzere Teknik Kadrosu sahnede yerini aldı. Ardından ise kendi belirledikleri müzik eşliğinde takımın tüm futbolcular ve diğer birim temsilcileri sahneye geldiler.

Şampiyonluk Kupasının verilmesi sonrasında yaşanan coşku üst seviyelere çıkarken tüm futbolcular Kupa ile fotoğraf karesi verip kutlamalara devam ettiler.

Şampiyonluk Kutlama Gecesi Yusuf  Kurt'un sunumu ile devam ederken önce Karadeniz Yöresi oyunları ile folklor ekipleri, ardından ise Karadenizli Sanatçılar Taner Eyüpoğlu ile Seyfettin Çakıral sahne alıp müthiş bir Karadeniz rüzgarı estirdiler.



Beykoz Temsilcisinin Şampiyonluk Gecesine aralarında Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir olmak üzere Çubuklu Spor Kulübü Başkanı Coşkun Tosun ve Anadoluhisarı İdmanyurduspor Başkanı İlker Güner, Beykoz 1908 A.Ş. Spor Kulübü eski Yöneticilerinden Sedat Kaba ile Atilla Sipahioğlu, Beykoz Futbol Takımı Efsane Futbolcularından Recep Gürbaşak katılanlar arasında idi.

İlçe Siyaset Dünyasından MHP İlçe Başkanı Emre Çömlekçi geniş bir katılımla yerini alırken, CHP İlçe Başkanı Mahir Taştan, Beykoz Belediye Meclisi Üyelerinden Uğur Gökdemir diğer dikkat çeken isimler idi.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )


Hiç yorum yok:

Ayazağaspor sahaya indi

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Ayazağaspor 2024/2025 sezonu için çalışmalarına başladı.