Pazar, Mayıs 12, 2024

Dört kırmızı kart çıkan maç yarıda kaldı


İstanbul U15 Ligi Elemeleri kapsamında Kartal 75. Yıl Stadı'nda oynanan Pendik Yenişehir Gençlikspor-Üsküdar Futbol Yat. AŞ. (Çengelköyspor) maçı yarıda kaldı.

İlk yarısı Kaan Can ve Barış Türkmen’in golleri ile 2-0 Pendik Yenişehir Gençlikspor’un üstünlüğü ile geçilen maçta çıkan kırmızı kartlar sonucunda sahalarımızda görmek istemediğimiz olaylar çıktı.

Mehmet Kaan Ertuğrul, Miraç Kurutaş ve Emir Öztürk hakem triosunun yönettiği maçta Üsküdar ekibi ilk yarıda hakaretten dolayı Kerem Can Ceviz, ikinci yarıda rakibine tekme attığı için Muhammed Yasin Gelmez ve hakeme küfür ettiği için Mustafa Eren Özçelik’in kırmızı kart gördü.

Ortalık sakinleştikten sonra bu iki oyuncunun oyun alanını terk etmesini beklerken oyuncular, saha kenarından dışarı çıkarken Pendik Yenişehir Gençlikspor’un kalecisine küfür ve saldırıda bulundular. Kaleci Ahmet Şahin Ceyhan da onlara küfür ve yumrukla karşılık verdi o sırada diğer oyuncular kavgaya dahil olurken, Pendik Yenişehir Gençlikspor’da kaleci Ahmet Şahin Ceyhan kırmızı kart gördü.

Çıkan olaylar sonucunda sahaya veliler ve yöneticilerde girerken, 60. Dakikada Üsküdar Futbol Yat. AŞ takımı yöneticisi maça devam etmeyeceğini ve takımını sahadan çektiğini maçın hakem triosuna bildirdi. Hakem Mehmet Kaan Ertuğrul ve yardımcıları maçı tatil ederek soyunma odasının yolunu tuttular. Maçın kararını hakemin raporuna göre TFF verecek.

Haber : Murat Nazik / futbolamator.com

Hiç yorum yok:

Ayazağaspor sahaya indi

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Ayazağaspor 2024/2025 sezonu için çalışmalarına başladı.