Perşembe, Mayıs 23, 2024

Hasan Tanış'tan İstanbul Gümüşhanespor'a veda



İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden İstanbul Gümüşhanespor'da teknik direktör Hasan Tanış, Kağıthane ekibine veda etti.

Gümüşhanespor Tanış yönetiminde tarihinde ilk kez Süper Amatör Lig'de gruptan çıkarak BAL için klasman maçları oynamaya hak kazanmıştı. 

Tanış yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Bu kararı alırken hedeflerimi, hayallerimi büyük bir saygıyla karşılayan, destek veren, her zaman her koşulda yanımda olan değerli Başkanım Ahmet Kaya’ya ne kadar teşekkür etsem az kalacaktır. Kendisine büyük saygı duymaya devam edeceğim. Geride kalan 2 sezonda omuz omuza çalıştığımız Naim Can hocama canı gönülden teşekkür ediyorum. Bu süreçte Bu süreçte her zaman saygı ve sevgisini eksik etmeyen değerli yönetim kuruluna, taraftarlarımıza teşekkür ederim. Benim gönlümde asıl kahramanlar olan ve her iki sezonda da karakteri yüksek oyuncu grubu ile çalışmanın ayrıcalığını yaşatan oyuncu kardeşlerime sonsuz teşekkür ederim. 

Yeni hedefler, yeni hayaller diyerek veda ettiğim bu güzel ve değerli camiamız ile elbette daha güzel yarınlarda mutlaka yollarımız kesilecektir. Sevgi ve saygı kalın.”

Hiç yorum yok:

Ayazağaspor sahaya indi

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Ayazağaspor 2024/2025 sezonu için çalışmalarına başladı.