Salı, Kasım 22, 2022

Tuzla, Şifa'yı Hekim'le buldu


İstanbul 1. Amatör Lig 15. Grup'ta lider Tuzla Şifaspor sahasında Ümraniye Hekimbaşıspor'u 6-0 yenerek zirvedeki yerini korurken geçen haftaki 4-0'lık Erenköy Acarspor yenilgisi sonrası taraftarına kendini affettirdi.

Orhanlı Stadı'nda oynanan maçı Kenan Sağlam yönetti. Şifaspor 30'da Fatih Yılmaz ve 45'te Bayram Özdoğan'ın golleriyle devreyi 2-0 önde bitirdi. Hekimbaşı'nda İsmet Bayar 48'de gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı. Bu kart ve 69'da Halil İbrahim Yondemir'in golü maçın kırılma noktaları oldu. 74'te Berk Deliç, 77 ve 80'de Halil İbrahim Yondemir'in golleri skoru 6-0 olarak tayin etti. Halil İbrahim 5 maçta 7 gole ulaştı.

Gökhan Karakaya yönetimindeki Şifaspor böylece 15 puanla haftayı zirvede tamamladı. Hekimbaşıspor ise üst üste ikinci hafta, uzun süre skor olarak başa baş götürdüğü maçı son bölümlerde yediği üst üste gollerle farklı mağlup tamamladı ve 5 puanda kaldı.

Haber: Sabri Geçer


Hiç yorum yok:

Fişekspor farklı kazandı, zirveye kuruldu

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta Fişekspor deplasmanda Söğütlüçeşme Birlikspor'u 11-0 yenerek ilk haftanın en farklı galibiyetine i...