Pazar, Kasım 20, 2022

Siirt İstanbul Yavuzselimspor fırsat tepti


İstanbul Süper Amatör Lig 1. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Siirt İstanbul Yavuzselimspor, sahasında Yeni Ufukspor'la 1-1 berabere kalırken, lider Maltepespor'un 'bay' olduğu haftada rakibini geçme fırsatını tepti.

Fatih Mimarsinan Stadı'nda oynanan ve zaman zaman gergin geçen maçta hakem Fikret Hakan Abay 40. dakikada Yavuzselimspor'un antrenörü Emre Kuzu'yu saha dışına gönderdi. İlk yarı konuk Küçükçekmece temsilcisi daha üstün olan taraftı. Turuncu-Yeşilliler'in 3 topu direkten dönerken önemli fırsatlardan faydalanamadılar. 

Üç dakika arayla iki gol
Ev sahibi Siirt İstanbul Yavuzselimspor ikinci yarıda dengeyi kurduğu gibi üstünlüğü ele aldı. Sarı-Mavililer 75'te İbrahim Timurboğa ile öne geçtiler ancak sadece 3 dakika sonra Halil İbrahim Alan'ın golü Mimarsinan Stadı tribünlerinde soğuk duş etkisi yarattı. Yavuzselim'in bir topunun çizgiden çıkarıldığı bu devrede Saruhan Müşkül 88'de kırmızı kart gördü, Yavuzselim maçı 10 kişi bitirdi.

Siirt İstanbul Yavuzselimspor böylece puanını 14 yapıp lider Maltepespor'u yakaladı ancak Maltepespor'un 1 maçı eksik. Küçükçekmece Yeşilova Mahallesi temsilcisi olan Yeni Ufukspor ise 11 puanla haftayı beşinci bitirirken şampiyonluk şansını sürdürdü.

Haber: Erdem Sağolan

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 23 Nisan 2024 Salı Sonuçları

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...