Cuma, Kasım 25, 2022

'Acemice bir karar tüm planlarımızı bozdu'


TFF Bölgesel Amatör Lig 14.Grubundaki Beykoz temsilcisi ola Kavacıkspor'a bir dokunan bin ah işitiyor!

Yeşil-Beyazlı ekip geride kalan hafta sonunda evinde konuk ettiği Osmaniye İstikalspor maçına müsabaka hakeminin direk etki ettiği iddiasında..

Kavacıkspor Futbol Direktörü Murat Yılmaz, yaptığı haftalık açıklamada şu cümlelere yer verdi...

"Maça çok iyi başladık iyi oynuyorduk pozisyon ve golü bulduk rakibin uzaktan şişirdiği bir topla beraberlik golünü kalemizde gördük ama oyunun hakimi olarak gol ve goller bulacağımız zamanda rakibin baskısı ve eyyamı yüzünden faul bile olmayan bir pozisyonda ikinci sarı kart ile 10 kişi kaldık. Tüm oyun planlarımız hakemin bu acemice kararı yüzünden bozulmasına rağmen ani ataklarla galibiyet golüne yaklaştık bu atakları değerlendiremedik ve 90+7'de yediğimiz gol ile mağlup olduk. 

Üzgünüz camia olarak maçın hakemine ayrıca çok kızgınız. Hepimiz insanız hata yapabiliriz fakat bu kadar önemli maçta hocamızın daha dikkatli olması gerekirdi. İlk yarı bitene kadar mücadele etmemiz gerekiyor. Devre arası eksik bölgelere oyuncu alarak bu sene ligde kalıcı olmayı hedefliyoruz. Hafta sonunda deplasmanda oynayacağımız Gebzespor lider durumda ve maçın zor geçeceğini hepimiz biliyoruz. Yaş ortalaması 21 olan bir takım için bu maçlar gençlere büyük tecrübeler kazandıracaktır."

Haber: Talip Ercan - ERHA

Hiç yorum yok:

Fişekspor farklı kazandı, zirveye kuruldu

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta Fişekspor deplasmanda Söğütlüçeşme Birlikspor'u 11-0 yenerek ilk haftanın en farklı galibiyetine i...