Pazar, Kasım 27, 2022

Rakibiyle çarpışan kaleci yoğun bakımda



Zonguldak Süper Amatör Lig’de Ereğli Akınspor-Çaycumaspor arasında oynanan karşılaşamada rakip futbolcu ile çarpışan Çaycumaspor kalecisi Aykut Demirdelen ağır yaralandı. Hastaneye götürülen kaleci Demirdelen yoğun bakıma alındı.

Şehit Vefa Karakurdu Stadı’ndaki karşılaşmanın 52'nci dakikasında hava topuna çıkan Çaycumaspor kalecisi Aykut Demirdelen, Akınspor oyuncusu Mustafa Gürbüz ile çarpıştı. Başına ve kulağına aldığı darbe ile yere düşen kaleci Aykut'a ilk müdahale saha kenarında bulunan takım yetkilileri ve tribünde bulunan, aynı zamanda doktor olan CHP Ereğli İlçe Başkanı Eylem Ertuğrul tarafından yapıldı.

İlk müdahalesi sahada yapılan kaleci Aykut Demirdelen, haber verilmesi üzerine gelen ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı. Mustafa Gürbüz ise kendi imkanlarıyla kontrol amaçlı hastaneye gitti.

KAFASINDA KIRIKLAR VE KANAMASI VAR

Maçın hemen ardından Çaycumaspor Başkanı Enes Eser ve Akınspor Başkanı Akın Katı, hastaneye gelerek kaleci Aykut Demirdelen’in durumu hakkında bilgi aldı. Yoğun bakımda görev yapan doktor Hakan Ateş, Aykut Demirdelen’in kafa kemiklerinde ciddi kırıklar ve kanama olduğunu, 3 gün uyutulacağını ve tedavi durumunun ise bu süreçten sonra değerlendireceğini belirtti.

Diğer yandan Akınspor Kulübü yaşanan olayın ardından sosyal medya hesaplarından “Girdiği pozisyonda çarpışma sonucunda talihsiz sakatlık geçiren Aykut Demirdelen'e ve Çaycumaspor ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Yoğun bakıma alınan Aykut, 3 gün boyunca bekletilecek, dualarımız seninle" mesajını yayınladı.

Yaşanan sakatlığın ardından Çaycumaspor ve Akınspor arasındaki maç devam etti. Maç 1-1 berabere sona erdi.

Kaynak: Hürriyet Gazetesi

Hiç yorum yok:

Fişekspor farklı kazandı, zirveye kuruldu

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta Fişekspor deplasmanda Söğütlüçeşme Birlikspor'u 11-0 yenerek ilk haftanın en farklı galibiyetine i...