Pazartesi, Kasım 21, 2022

Feriköy Kafkasspor'u zirveden indirdi


Bölgesel Amatör Lig 14. Grup'ta iki şampiyonluk adayını karşı karşıya getiren maçta Feriköyspor sahasında İnegöl Kafkasspor'la 2-2 berabere kaldı.

Feriköy Stadı'nda tıklım tıklım tribünler önünde oynanan maça iki takım taraftarları da büyük ilgi gösterdi. Maçı İnegöl'den gelen 200 kadar taraftar da takip ederken yeşil siyahlıların tribün liderleri, Feriköyspor tribününün ileri gelenlerine çiçek takdim etti. Maç öncesi iki takım taraftarları oyuncuları birlikte tribüne çağırıp alkışladı.

Yüksek tempoda oynanan ilk yarıda konuk ekip 3'te İsmail Şahin ve 40'ta Hakan Öztürk ile iki kez öne geçerken Feriköyspor 30'da Yenal Yıldız ve 43'te Ozan Aydın'la eşitliği sağladı. Devre 2-2 biterken ikinci yarı daha ağır tempoda, ekseriyetle orta saha mücadelesi şeklinde geçti. Maçın sonlarında Kafkasspor çok önemli bir fırsat yakalasa da kaleci Ömer Melih'i geçemedi.

2-2'lik skorla Kafkasspor liderliği Gebzespor'a devretmek zorunda kaldı. Grupta Gebzespor (20) lider, bu ekibi sırasıyla Kafkasspor (18), Feriköyspor (17), Cankurtaranspor (16) takip ediyor.

Haber: Turgay Tokel







Hiç yorum yok:

Fişekspor farklı kazandı, zirveye kuruldu

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta Fişekspor deplasmanda Söğütlüçeşme Birlikspor'u 11-0 yenerek ilk haftanın en farklı galibiyetine i...