Pazartesi, Kasım 21, 2022

Küçükçekmece Sinop zorlansa da kazandı


Bölgesel Amatör Lig 11. Grup'ta lider Küçükçekmece Sinopspor deplasmanda Bilecik 1969 Spor'u 2-1 yenerek sekizde sekiz yaptı.

Şeyh Edebali Üniversitesi Stadı'ndaki maça iyi başlayan deplasman ekibi K. Sinopspor'da 17'inci dakikada sağ kanattan ceza sahasına gönderilen topa Abdulkadir Oruçoğlu düzgün bir vuruşla filelere göndererek durumu 1-0'a getirdi. Maçın 41'inci dakikasında defans arkasına atılan bir topla buluşan Umut Aslan, ceza sahası dışına kadar çıkan 1969 Bilecik Spor Kulübü kalecisi Görken Güner'i de çalımlayarak topu filelere göndererek, durumu 2-0'a getirdi. Bu gol aynı zamanda ilk yarınında skoru oldu. 


Maçın ikinci yarısına muhteşem bir taraftar desteği ile çıkan  Bilecik 1969 Spor Kulübü futbolcuları oyunda hemen baskıyı kurdu. Maçın 60'ncı dakikasında gelişen bir Bilecik 1969 atağında ceza sahası içinde bir futbolcunun eline top değince maçın orta hakemi penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen  Atahan Mehmet Kömürlü durumu 2-1'e getirdi. Bu gol sonrası adeta tek kale oynayan ev sahibi pozisyonları gole çeviremedi. Maç konuk İstanbul ekibinin 2-1 üstünlüğü ile biterken Bilecik cephesinde hakemlere tepki vardı.

Puanını 24 yapan Sinopspor en yakın rakibi Vefaspor'un 7 puan önünde zirvede yer alıyor. Bilecik ise 11 puanla yedinci sırada.

Kaynak: Hürriyet Gazetesi

Hiç yorum yok:

Fişekspor farklı kazandı, zirveye kuruldu

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta Fişekspor deplasmanda Söğütlüçeşme Birlikspor'u 11-0 yenerek ilk haftanın en farklı galibiyetine i...