Perşembe, Kasım 24, 2022

İFA Spor'a saha kapatma cezası


İstanbul İl Disiplin Kurulu, Küçükayasofyaspor-İFA maçına taraftar getirdiği gerekçesiyle konuk takıma tedbir koydu. 6. Grup'ta lider olan İFA bu hafta takipçisi Çamlıcaspor'u tarafsız sahada ağırlayacak.

İBB Yenikapı Stadı'nda Küçükayasofyaspor ve İFA arasında oynanan maça kendi gayretleriyle gelen bir grup taraftar karşılaşmayı bir süre tribünde izledi. Durum gözlemci raporuna yansırken TFF de bu nedenle Küçükçekmece kulübüne tedbir koydu, bu haftaki maçı tarafsız sahaya alındı.

İFA bu hafta Çamlıcaspor'la Cebeci Stadı'nda karşılaşacak. Konuyla ilgili görüştüğümüz İFA yöneticileri "Taraftarlar kendi imkanlarıyla gelmiş. Hatta kendilerine sitem ettik 'neden geldiniz' diye. En fazla 10 dakika durdular statta sonra dışarı çıkıp ordan devam ettiler. Orası kamusal alan zaten. Biz art niyetli olsak hepsini delegasyon diye listeye yazıp isimlerini verirdik. TFF savunmamızı bile istemeden ceza verdi. Bizim sahamızdaki maçlara 40-50 kişi gelen oldu ceza almadı, gözlemciye yakalanıp 10 dakika için ceza alan tek biziz galiba" diyerek duruma isyan etti.

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...