Pazar, Kasım 20, 2022

Sefaköy Kartalspor tek golle kazandı


İstanbul 1.Amatör Lig 9.Grup'ta 6. hafta karşılaşmasında Sefaköy Kartalspor sahasında Abidei Hürriyetspor'u 1-0 mağlup etti.

Küçükçekmece ilçesindeki Sefaköy Kartal Sahası'nda oynanan maça futbol severler yoğun ilgi gösterdi. Devre 0-0 biterken Sefaköy Kartalspor 82. dakikada Selman Dicle'nin attığı golle üç puanı uzandı.

Sefaköy Kartalspor grupta 6 maçta 3 galibiyet 2 beraberlik ve 1 yenilgi alarak 11 puanla ile zirve yarışını sürdürdü. Misafir takım Kağıthane temsilcisi Abidei Hürriyetspor ise aldığı yenilgi ile 7 puanla haftayı tamamlamış oldu.

Sefaköy Kartalspor Genel kaptanı Utku Dayı, alınan galibiyetten dolayı mutlu olduklarını belirterek, “Zorlu bir ligin altıncı haftasıydı. Maçın bu şekilde olabileceğini tahmin etmiştik. Rakibimiz takım olarak iyi savunma yaptı. Oynatmama üzerine bir düzenleri vardı. Biz de pas oyunu oynayan bir ekibiz. Golü bulmakta zorlandık. İlk yarı iki net  pozisyonlarımız var. İyi mücadele oldu. Özellikle iç sahada puan kaybı yaşamamak önemliydi. Rakibi gösterdiği mücadeleden dolayı tebrik ediyorum" dedi.

Haber: Yılmaz Aktepe






Hiç yorum yok:

Fişekspor farklı kazandı, zirveye kuruldu

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta Fişekspor deplasmanda Söğütlüçeşme Birlikspor'u 11-0 yenerek ilk haftanın en farklı galibiyetine i...