Pazartesi, Kasım 21, 2022

THY tecrübeli yıldızlarıyla uçtu


İstanbul 1. Amatör Lig 4. Grup’ta Türk Hava Yolları (THY) Şenlikköy Stadı’nda ağırladığı Hamidiyespor’u 5-0 mağlup etti.

Güzel bir havada oynanan  ve futbol severlerin yoğun ilgi gösterdiği maçın ilk yarısında THY’nin bir topu direkten dönerken ev sahibi takım iki pozisyonda penaltı bekledi ancak hakem ‘devam’ dedi. Bakırköy ekibi aradığı golü 35’te Onur’un kafa vuruşuyla buldu. Bu devrede konuk Kağıthane temsilcisi iki kez gole çok yaklaştı ancak THY kalecisini geçemedi.



THY 55’te Efe’nin iki kişiyi geçtikten sonra ceza sahası içinde düşürülmesiyle penaltı kazandı. Topun başına geçen Ali Temizkan skoru 2-0 yaptı. Üç dakika sonra Eyüp Yanmış farkı üçe çıkardı. Organize bir futbol sergileyen ve çok pas yapan THY 65’te Ali Temizkan’ın çaprazdan nefis golüyle skoru 4-0 yaptı. 73’te Onur ceza sahasında topu göğsüne alıp uzak köşeye vurdu  skoru belirledi: 5-0.

Kadrosunda Onur Berber, Ali Temizkan ve Eyüp Yanmış gibi profesyonel lig tecrübeli üç ismi bulunduran THY 6 maçta 15 puanla zirvedeki yerini korudu. Hamidiyespor ise 6 puanla yedinci sırada.

Haber: Barış Berber

Hiç yorum yok:

Fişekspor farklı kazandı, zirveye kuruldu

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta Fişekspor deplasmanda Söğütlüçeşme Birlikspor'u 11-0 yenerek ilk haftanın en farklı galibiyetine i...