Salı, Kasım 22, 2022

Küçükçekmece İnönüspor'da görev dağılımı yapıldı


 Küçükçekmece İnönü Spor Kulübü teknik kadrosunda görev dağılımını açıkladı.

Kulübün başarılı başkanı sayın Yücel Erdi yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Küçükçekmecenin önemli ve başarılı kulüplerinden birisiyiz. Kendimde yıllarca top oynadım. Kulüp başkanlarının da futbolun içinden gelmeleri gerektiğini düşünenlerdenim. Türk futbolunda, alt yapılarda neler eksik olduğunu biliyorum. Nasıl fayda sağlarım, daha iyi neler yapabilirim düşüncesi ile her zaman görevimi büyük fedakarlıklar yaparak sürdürüyorum. Kişilerin işlerini sevdiği takdirde kesinlikle başarılı olacağına inanıyorum. Çocukları ve işimi çok seviyorum. Türk futbolu için en iyisi ne ise onu yapmaya her zaman talip oldum. Bu doğrultuda futbolcunun iyisini araştırıp, bulup, gerekli eğitimi vererek iyi yerlere gelmesini gönülden istiyorum. Teknik ekibimin de başarılı ve futbolcular ile iletişimi iyi olmalarını isterim. Teknik kadro anlamında kaliteli bir kadro ile çalışıyoruz ve takviyeler de yapmaya devam ediyoruz. Her grubun teknik ekibinin ayrı olması gerektiğini savunuyorum. Amatör bir kulübüz fakat profesyonel bir zihniyet ile ilerliyoruz. Türk futbolu için üzerimize ne düşüyorsa yapmaya çalışıyoruz.''

Yeni teknik kadrosunu da tanıtan başkan sözlerine şu şekilde devam etti;

Teknik kadromuza takviyelerimiz devam ediyor.

Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi Ve Spor Öğretmenliği bölümünde eğitim hayatını devam ettiren Eren Uçar hocamız ile U11, U12, kaleci antrenörlüğü görevleri için anlaştık. 


Genç ve hırslı yapısı ile dikkati çeken Serdar Reçber ile anlaşma sağladık. Kendisi U-17 ve U-18 grubumuzun başarısı için ter dökecek. 


Son yıllarda bizimle olan ve çalışmalarından memnun olduğumuz başarılı hocamız İbrahim Ekitaş ise U-13, U-14, U-15 ve U-16 grubunda görevine devam edecek. 


Son olarak takviyelerimize özellikle futbolcu izlemelerinde bize katkı sağlayacağına inandığımız Emre İspanlar hocamızı da futbol şube sorumluluğuna getirdik. 


Kaliteli bir ekip ve futbolcu kadrosu ile kısa zamanda çok daha başarılı olacağız. Hırslı ve işini seven bir ekibim var. Beraberinde başarınında geleceğine inanıyorum. Tüm kulüplerin tekrar dostça ve centilmence bir sezon geçeirmelerini diliyorum diyerek sözlerini tamamladı.










Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.