Perşembe, Kasım 24, 2022

Üsküdar Anadoluspor 7'de 7 yaptı


İstanbul 1. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Üsküdar Anadolu deplasmanda ligin güçlü ekiplerinden Pendik Çamlıkspor'u 2-1 yenerek 7. maçından da galip ayrıldı.

Pendik Çamlık Stadı'nda oynanan maçı Ruken Dağ yönetti. Üsküdar Anadolu maçın 22. dakikasında Gökdeniz Denizci ile 1-0 öne geçti. Bu devre oldukça sert ve gergin geçerken üst üste sarı kartlar çıktı, 40'ta Çamlıkspor yedek kulübesinden Murat atıldı. 43'te Çamlıkspor Özbek İlkhom Mustafoev ile eşitliği sağladı. Devre 1-1 bitti. 



Karşılaşmanın ikinci yarısı, gerekli güvenlik önlemlerinin alınmasının ardından gecikmeli olarak başladı. Maçın 74. dakikasındaki gerginlikte Çamlıkspor'dan Yavuz ve Üsküdar Anadolu'dan Emirhan atıldı. 83'te Fırat Yılmazgil konuk takımı 2-1 öne geçiren golü attı. Maç bu skorla biterken puanını 21 yapan Üsküdar Anadolu en yakın takipçisi Kavakpınarspor'un 4 puan önünde zirvede yer aldı. Çamlıkspor ise 12 puanla dördüncü sırada kaldı.

Hiç yorum yok:

Fişekspor farklı kazandı, zirveye kuruldu

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta Fişekspor deplasmanda Söğütlüçeşme Birlikspor'u 11-0 yenerek ilk haftanın en farklı galibiyetine i...