Çarşamba, Kasım 23, 2022

Thy uçuşunu sürdürdü


1. Amatör lig 4. Grupta yer alan Thy ile Hamidiye Spor İ.b.b. Şenlikköy stadında karşılaştı.

Thy haftaya lider girmiş, Hamidiye Spor ise 5 hafta sonunda hiç gol yememişti. Karşılaşmanın sonucu merakla bekleniyordu. Thy ilk dakikadan itibaren oyuna ağırlığını koydu ve ard arda tehlikeli ataklar gerşekleştirdi. Henüz 3. dakikada Eyüp Yanmış'ın gönderdiği uzun topla Ali Temizkan kaleci Yavuz Bayrak ile karşı kaldı. Topa kafa ile müdahale eden Ali Temizkan bir anda kaleci Yavuz Bayrak'ın müdahalesi ile yerde kaldı. Herkes maçın hakeminin penaltı noktasını göstermesini beklerken hakem devam kararı verince, peşinden de şiddetli itirazlar geldi ama karar değişmedi. 16. dakikada Thy den Yağız Yılmaz ile Hamidiye Spor dan Ferhat Akdemir'in bir kafa topunda çarpışması yürekleri ağızlara getirdi. Pozisyon sonrası Thy den Yağız Yılmaz kontrol amaçlı hastaneye kaldırıldı. Ev sahibi ekip aradığı golü 38. dakika da Onur Berber'in ayağından bularak 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla bitti.

İkinci yarıda da etkili oyununu sürdüren Thy, 49 ve 65. dakikalarda Ali Temizkan, 52. dakikada Eyüp Yanmış ve açılışı yapan Onur Berber 73. dakikada bu sefer kapanış golünü atarak takımını 5-0 lık üstünlüğe taşıdı. 

Bu galibiyetle puanını 15' çıkartan Thy liderliğini sürdürmüş oldu. Hamidiye Spor bu mağlubiyet ve 1 maç eksiğiyle 6 puanla 7.sırada tamamladı.







Haber & Fotoğraf : Emre İspanlar

 

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...