Pazartesi, Kasım 21, 2022

Önce taraftar sonra yönetim birbirine girdi


Zonguldak Süper Amatör Lig'in 9. haftasında Çaycumaspor sahasında Alaplı Belediyespor ile 2-2 berabere kalırken maç sonunda olaylar vardı.

Maç esnasında taraftarlar arasında yaşanan gerginliklerden dolayı takviye olarak çelik kuvvet ekipleri geldi. Maçın bitiş düdüğü ile Alaplı Belediyespor taraftarı stattan ayrılırken polisler ise tedbir amaçlı Çaycumaspor taraftarının bulunduğu tribünün kapılarını kapattı. Tribünün yan tarafından atlayan birkaç Çaycumaspor taraftarı Alaplı Belediyespor taraftarını taşıyan servisin peşinden koşarak saldırmaya çalışırken durumu fark eden emniyet ekipleri müdahalede bulundu. Polis ile genç Çaycumaspor taraftarları arasında yaşanan kovalamacada polis ekipleri bazı taraftarları bölgeden uzaklaştırmaya çalıştı.

Çaycumaspor - Alaplı Belediyespor taraftarları arasında yaşanan olaylardan sonra Çaycumaspor yönetiminde gergin anlar yaşandı. Çaycumaspor Kulübü'nün teknik yönetimi arasında çıkan tartışma ağız dalaşına döndü ve kısa süreli arbede yaşandı. Çevik Kuvvet ve emniyet güçlerinin araya girmesiyle hararetli anlar kısa sürede büyümeden önlendi.

Kaynak: Hürriyet

Hiç yorum yok:

Fişekspor farklı kazandı, zirveye kuruldu

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta Fişekspor deplasmanda Söğütlüçeşme Birlikspor'u 11-0 yenerek ilk haftanın en farklı galibiyetine i...