Çarşamba, Kasım 23, 2022

'Üç Büyükler'den sonra İstanbul'da en çok tararaftar Eyüpspor'da'


Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Eyüpspor’un asbaşkanı Fatih Kulaksız “Üç büyüklerin ardından İstanbul’da en çok taraftara sahip olan kulüp Eyüpspor’dur” dedi.

Kulaksız, “Stadımızın çevresindeki mahalle insanları tutkulu bir Eyüpspor taraftarı. Son iki sezondur tüm lig maçlarımızı kapalı gişe oynuyoruz. Biz orada modern bir stat yaptığımız zaman taraftarlarımız araçlarına dahi binmeden yürüyerek stada gelip 10-12 bin kişilik bir ambiyans oluşturabilir. Bizim hayalimiz bu” şeklinde konuştu.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken ise “Eyüpspor Süper Lig’e çıkınca stadımızı büyüteceğiz. Eyüp Stadı’nı proje ihalesine çıkarıyoruz. Stat projesi yapmış firmalar girsin, bize öneriler getirsin. Öncelikle 10-12 bin kişilik tribün buraya nasıl sığar, bunu göreceğiz. Bunun projesini elde edeceğiz. Daha sonra başta Spor Bakanlığı olmak üzere kurumların kapısını çalmaya başlayacağız. Tüm projeyi hazır hale getirecek çalışmalara başladık” şeklinde konuştu.


Hiç yorum yok:

Fişekspor farklı kazandı, zirveye kuruldu

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta Fişekspor deplasmanda Söğütlüçeşme Birlikspor'u 11-0 yenerek ilk haftanın en farklı galibiyetine i...