Çarşamba, Kasım 23, 2022

Maltepe Yıldızspor ikinci yarıda açıldı


İstanbul 1. Amatör Lig 13. Grup'ta Maltepe Yıldızspor deplasmanda Valide Tayfunspor'u 3-2 yenerek son haftalardaki çıkışını sürdürdü.

Beylerbeyi 75. Yıl Stadı'nda oynanan ve Mustafa Cenk Kabataş'ın yönettiği maçta ev sahibi Tayfunspor ilk yarıyı Muhammet Sucuoğlu'nun 8. dakikada attığı golle 1-0 önde tamamladı. Oyunun büyük bölümünde topa daha çok sahip olan ve rakibine oranla daha fazla pozisyona girdiği görülen Maltepe Yıldızspor çabalarının sonuca varması için 47. dakikayı bekledi. Bu dakikada Aykut Baybaş'ın ortasında Samet Çalışır vole ile skoru 1-1'e getirdi. 66'da hızlı gelişen Maltepe Yıldızspor atağında Toprak Lüleci'nin araya attığı topta Murat Bulut kaleci Buğra Demir'le karşı karşıya kaldı, net bir vuruşla sarı siyahlıları deplasmanda 2-1 öne geçirdi.


Bu gol maçın da kırılma noktası oldu. Pozisyon üstünlüğünü ele alan Yıldızspor'da Ali Onur Batar'ın attığı pası Toprak Lüleci orta sahadan alıp götürüp savunma oyuncusunu da çalımlayıp çaprazdan şık bir vuruşla ağlara gönderdiğinde dakikalar 70'i gösteriyordu. 90'da Mert Uğur Valide Tayfunspor adına bir gol daha bulsa da Yıldızspor sahadan 3-2 galip ayrıldı.


Son 3 maçta 7 puan toplayan Maltepe Yıldızspor puanını 14 yaparken lider Selamsızspor'un 3 puan arkasında 4. sırada yer alıyor. Tayfunspor ise 6 puanla 10. basamakta. 

Hiç yorum yok:

Fişekspor farklı kazandı, zirveye kuruldu

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta Fişekspor deplasmanda Söğütlüçeşme Birlikspor'u 11-0 yenerek ilk haftanın en farklı galibiyetine i...