Pazartesi, Kasım 21, 2022

Bağcılarspor kendini affettirdi


Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta geçen hafta Manisa Sanayi Yıldızspor’a deplasmanda 2-1 yenilen Bağcılarspor evinde bir diğer Manisa ekibi olan Saruhanlı Belediyespor’u 5-0 mağlup ederek taraftarına kendini affettirdi.

Mahmutbey Stadı’nda ev sahibi ekibi farka taşıyan isimler 10’da Hamza Tosun, 19’da Doğan Seçkin Şavkın, 59’da Yasin Demirci, 81’de penaltıdan Emirhan Atilla ve 90’da Uğurcan Arslantürk oldu. Puanını 14 yapan Bağcılarspor haftayı yedinci bitirdi ancak üst taraf ile arayı biraz daha kapattığı için şampiyonluk umutlarını sürdürdü. Saruhanlı ekibi ise 11 puan ile sekizinci durumda.

Mücadeleyi  Balıkesir bölgesinden Emre Küçük, Bursa bölgesinden Mert Kaynakçı ve Resul Emre Göçmen hakem triosu yönetti. Karşılaşma öncesi Bağcılar Spor Kulübü  yönetim kurulu hakemlere çiçek takdim etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi. Bu hareket tribünlerde bulunan seyircilerden alkış aldı.

Haber: Alper Kaderoğlu

Daha fazla fotoğraf için tıklayınız

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...