Pazartesi, Kasım 21, 2022

1963 Bursaspor sakatlanan futbolcusuna sahip çıktı


Bursa Süper Amatör Lig ekiplerinden 1963 Bursaspor, sezonun ilk haftasında sakatlanan futbolcusu Onur Artık'ı yalnız bırakmayarak hem tüm tedavi masraflarını karşıladı hem de ücretini ödemeye devam etti.

Kulüpten konuyla ilgili yapılan açıklama şöyle:

"Kulübümüz futbolcusu Onur Artık, sezonun ilk maçı olan Mudanya Spor maçında oyuna sonradan girmiş olup maçın son dakikalarında sakatlanarak oyundan çıkmış ambulansla hastaneye kaldırılmıştı. Yapılan muayene sonucunda arka çapraz bağlarında kopma olduğu tespit edilmiş ve  07 Ekim 2022 tarihinde Çekirge Devlet Hastanesi'nde arka çapraz bağ ameliyatı olmuştur. Ameliyat olduğu gün kendisini hastanede ziyaret edilip, gerekli medikal ürünleri (dizlik, koltuk değneği, ve özel diz çorabı) temin edilmiştir. 

Hastanede ameliyat eden doktorların hiç bir bilgi vermediği, yapılması gerekenleri söylemediği futbolcumuza dikişlerinin alınmaya gidince fizik tedavi için çok geç kalındığı söylenmiş. Fizik tedavi için 12 Aralık 2022 tarihi verilmiş, tarihi öne alınmaya çalışılmış olmayınca Özel Hayat Hastane’sinde 10 seans için 3.600 TL istenmiş olup bu rakamın kendisine ödeneceği söylenmiştir. 

Bu süre zarfında takım arkadaşlarıyla birlikte aylık ödemeleri yapılmıştır. Sporcumuzun sakatlığının ve  tedavi sürecinin takibinin yapıldığını kamuoyuna duyurulur."

Hiç yorum yok:

Fişekspor farklı kazandı, zirveye kuruldu

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta Fişekspor deplasmanda Söğütlüçeşme Birlikspor'u 11-0 yenerek ilk haftanın en farklı galibiyetine i...