Perşembe, Kasım 24, 2022

Başkandan 1 gol, 1 asist geldi Yenişehir kazandı


İstanbul 1. Amatör Lig 10. Grup'ta Yenişehirspor deplasmanda Teraziderespor'u 6-4 yenerek bu sezon ikinci galibiyetini alırken son basamaktan kurtuldu.

Bayrampaşa Belediye Stadı'nda oynanan ve Servet Ölekli'nin yönettiği maç bol gol ve büyük heyecana sahne oldu. Konuk Yenişehirspor ilk 36 dakikada 4-0 üstünlüğü yakaladı. Teraziderespor 4-3'ü buldu ancak Bayrampaşa ekibinin üçüncü golünden sonra üç dakika içinde Beyoğlu temsilcisi skoru 6-3'e getirdi. Terazidere son bölümde bir gol bulsa da Yenişehirspor sahadan 6-4 galip ayrıldı.


Yenişehirspor Kulübü'nün futbolcu başkanı Murat Şahin bu karşılaşmada kaptan olarak ilk 11'de sahaya çıktı. Şahin ilk 45 dakika performansıyla alkış toplarken 1 gol, 1 asistlik performans sergiledi.

Üç puana uzanan yeşil beyazlıların gollerini Kartal Sağlam (8), Murat Şahin (16), Umut Cemil Kaya (31, 59), Mert Güvenç (36), Numan Bilgin (57) attı. Bu mağlubiyetle son sıraya gerileyen Teraziderespor'un golleri Soner Adalan (43, 60), Alper San (56) ve Aykut Vardar'dan (56) geldi. Maçın uzatma anlarında
Teraziderespor'dan Bekir ve Yenişehirspor'dan Ozan kırmızı kart gördü.

Hiç yorum yok:

Fişekspor farklı kazandı, zirveye kuruldu

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta Fişekspor deplasmanda Söğütlüçeşme Birlikspor'u 11-0 yenerek ilk haftanın en farklı galibiyetine i...