Pazar, Kasım 20, 2022

Ateştuğlaspor hata yapmadı


İstanbul 1. Amatör Lig 9. Grup'ta Ateştuğlapsor sahasında Yeni Levent Konaklarspor'u ikinci yarıda bulduğu gollerle 3-1 mağlup etti.

Mahmutbey Stadı'nda oynanan maç oldukça keyifli geçerken Ateştuğlaspor daha çok pozisyona giren taraftı. Turuncu-Lacivertli Bağcılar temsilcisi 22'de Tunahan'la direğe takılırken 35'te Volkan altı pasın içinde boş pozisyonda golü bulamadı. Konuk ekipse 27'de tehlikeli geldi ancak kaleci Süleyman gole izin vermedi.


İkinci yarıya da hizlı başlaşan Ateştuğlaspor 62'de Volkan Maskan'ın sağdan gelen topu ayağına indirip güzel bir vuruşla ağlara göndermesi ile 1-0 öne geçti. Bu gol sonrası açılan ve pas yapmaya devam eden Ateştuğlaspor 72'de köşe vuruşu sonrası Fatih Çetindağ'ın kafasıyla farkı ikiye çıkardı. Bu golle konuk ekip adeta oyundan düşerken 90+2'de hızlı gelişen Ateştuğlaspor atağında kaleci ile karşı karşıya kalan Tunahan Pınar aşırtma bir vuruşla farkı üçe çıkardı. 90+4'te Yeni Levent Konaklarspor'dan Çağlar Çağlayan sol çaprazdan sert bir vuruşla skoru belirledi: 3-1.

Puanını 11 yapan Ateştuğlaspor iddiasını sürdürdü. Konaklarspor ise  7 puanda kaldı.



Maçtan sonra yemeğe
Maç sonu takımını tebrik eden Ateştuğlaspor Yöneticisi Barış Berber, tüm ekibi yemeğe götürdü. Aynı zamanda kulübün sponsorlarından olan Mahmutbey Dönerci Bekirzade'nin restoran müdürü Muharem Bey "Ateştuğlaspor'u tebrik ediyorum, başarılar diliyorum. Hedefımız belli, yolun sonu şampiyonluk bizler her zaman yanınızdayız" dedi.



"Siz bana şampiyonluğu verin ben size dünyaları vereyim"
Genç iş adamı Barış berber takımına yaptığı konuşmada "Hedefimiz şampiyonluk. Sizleri yürekten kutluyorum. Takım içindeki arkadaşlık ve karakteriniz efendi bir futbolcu olmanız beni çok memnun  ediyor. Her zaman bu şekilde olmasını istiyorum. Biz bir aileyiz. Bu güzel aileye şampiyonluk yakışır. Sloganımız belli, siz bana şampiyonluk armağan edin ben size dünyaları vereyim" diye konuştu. 

Takımına teşekkür eden Berber "Bundan sonra her maç  kayıpsız devam edelim" dedi. Yemekten sonra yöneticiler ve teknik ekip takımın genel durumunu ve ligi değerlendirdiler

Hiç yorum yok:

Fişekspor farklı kazandı, zirveye kuruldu

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta Fişekspor deplasmanda Söğütlüçeşme Birlikspor'u 11-0 yenerek ilk haftanın en farklı galibiyetine i...