Cuma, Kasım 25, 2022

Ateştuğla evinde ateş gibi



İstanbul 1. Amatör Lig 9. Grup’ta Ateştuğlaspor sahasında Malkoçoğluspor’u 5-1 yenerek evinde üst üste ikinci galibiyetini aldı.

Mahmutbey Stadı’nda oynanan ve hafta içi olmasına karşın futbol severlerin yoğun ilgi gösterdiği maçın ilk yarım saatlik bölümünde iki takım da ciddi pozisyonlar yakaladı ancak bunları değerlendiremedi. Şanssızlığını kıran takım ise ev sahibi Ateştuğlaspor oldu. 35’te Volkan’ın sağ köşeden açtığı ortayı Tunahan Pınar güzel bir kafa vuruşu ile tamamladı: 1-0.
45’te Volkan’ın sağdan yaptığı ortayı savunma uzaklaştıramadı, Eren Yurttaş sol ayağıyla mükemmel vurarak ilk yarının skorunu tayin etti: 2-0.


48'de  Burak Volkan'ın önüne harika bir top attı. Bu futbolcu iki kişiyi geçip kalecinin yanından topu ağlarla buluşturdu: 3-0.
Sonraki bölümde konuk Sultangazi temsilcisi baskı kurdu. 64'te Kaan Sarı ceza sahası dışından bir vuruşla farkı ikiye indirdi: 3-1.
68'de Tunahan iki kişiyi geçip kaleciyle karşı karşıya kaldı ve sağ çaprazdan topu ağlarla buluşturdu: 4-1.


71'de İsmail sol çaprazda iki kişinin arasından nefis vurarak skoru belirledi. 17 yaşındaki futbolcu futbolu ve golüyle takdir topladı.

Bağcılar temsilcisi Ateştuğlaspor puanını 14 yapıp 13 puanlı Malkoçoğluspor'u geride bıraktı ve dördüncü sıraya yükseldi.



Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2924 Cumartesi Programı

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona eriyor...