Cuma, Kasım 25, 2022

Dikilitaşspor'dan TFF'ye stat ve saat tepkisi


İstanbul Süper Amatör Lg ekiplerinden Dikilitaşspor maçlarını erken saatlerde oynamaktan ve alt yapı takmlarının maçlarının Kağıthane'ye verilmesinden rahatsız...

Beşiktaş temsilcisi bu konuyla ilgili TFF'ye başvurdu.

Kırmızı beyazlı kulüpten TFF İstanbul İl Temsilciliği'ne yapılan başvuruda şu ifadeler kullanıldı:

"Kulübümüz yaklaşık 2 aydır yapılan maç saat ve tarih atamalarını dikkatle takip etmekte ve bununla alakalı durum değerlendirmesi yapmaktadır. Süper Amatör Lig 4. Grup'ta mücadele veren takımımız ligde oynadığı 7 maçın 2 tanesini sabah saat 11.00'de (1'i deplasman) bır tanesini sabah saat 12.00'de (deplasman) oynamıştır. 

Kulübümüzün U14 takımının müsabakalarının ikisi ev sahibi olmamıza karşın Kağıthane Abidei Hürriyet Stadı'nda, U16 takımımızın bir maçı Kağıthane Yahya Kemal Stadı'nda atanmıştır. Mücadele ettiğimiz takımların deplasman sahalarına ilk devre gittik. Lakin ligin ikinci devresinde ev sahibi olarak kendi sahamız olan Beşiktaş Belediyesi İsmet İnönü Stadı'nda oynayamıyoruz. Bu da rakiplere avantaj sağlıyor ve tarafsızlık ilkesine aykırı bir durum teşkil ediyor. 

Bu gibi konuların ve müsabaka saha atamalarının düzeltilmesi hususunda gerekli kolaylığın sağlanmasını bilgilerinize arz ederiz."

1 yorum:

tamer hoca dedi ki...

Her zaman deplasmanda maç oynamak haksızlık . ligin ilk devresinde rakibin sahasında puan kaybeden takım, ligin 2 devresinde kendi sahası yerine yine deplasman sahasında oynaması ne derece tarafsızlık ilkesini temisl eder. bu çifte standart bir durum . düzeltilmesi gereklidir.

Fişekspor farklı kazandı, zirveye kuruldu

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta Fişekspor deplasmanda Söğütlüçeşme Birlikspor'u 11-0 yenerek ilk haftanın en farklı galibiyetine i...