Perşembe, Kasım 24, 2022

Yusuf Doğu hat-trick yaptı Şirintepe zirvede tek kaldı



İstanbul 1. Amatör Lig 10. Grup'ta lider Şirintepespor deplasmanda takipçilerinden Yücespor'u 3-0 yenerken hat-trick yapan Muhammed Yusuf Doğu mücadeleye damga vurdu.

Bakırköy Belediye Stadı'nda oynanan ve Bayram Başkan'ın yönettiği maçta Şirintepespor'un 2000 doğumlu stoperi Muhammed Yusuf Doğu üç kez fileleri sarsarak takımına bu zorlu deplasmanda üç puanı getirdi.

Geçen sezon Gültepespor ve Çeliktepespor formaları giyen genç futbolcu bu sezon başında transfer olduğu Şirintepespor'un tüm maçlarında 90 dakika oynarken performansıyla tam not aldı. Başarılı oyuncunun stoper olarak parçası olduğu Şirintepespor bu sezon kalesinde 7 maçta sadece 1 gol yedi ki o da penaltıdan geldi.

Sarıyer alt yapısından yetişen Muhammed Yusuf Doğu Yahya Kemalspor, Mecidiyeköyspor ve Poligon Fethiyespor'da da oynadı. Yusuf aynı zamanda Yönder Okulları'nda beğen eğitimi öğretmenliği yapmakta.

Haber: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

Fişekspor farklı kazandı, zirveye kuruldu

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta Fişekspor deplasmanda Söğütlüçeşme Birlikspor'u 11-0 yenerek ilk haftanın en farklı galibiyetine i...