Pazartesi, Kasım 21, 2022

Dört kırmızı kartlı maçta kazanan çıkmadı


İstanbul Süper Amatör Lig 5. Grupta zirve mücadelesi veren iki ekip Sarıyer Yenimahallespor ile İnkılapspor Çayırbaşı Stadı'nda karşı karşıya geldi. Aksiyonu hiç düşmeyen karşılaşmada her iki ekip de gol atamayınca zorlu doksan dakika 0-0'lık skorla sona erdi. Mücadeleyi iki takım da 9 kişi tamamladı.

Ev sahibi kızardı

Karşılaşmayı Ruken Dağ-Ömer Çatar-Ozan Kaya hakem triosu yönetti. Karşılaşma pozisyon açısından oldukça kısır geçerken, mücadele üst düzeydeydi. İlk yarıda ev sahibi ekipte Ersin Atık rakibi Özgür Arslan'a müdahalesi sonrasında  34.dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun alanı dışına gönderildi. İlk yarıda kaleyi bulan tek şutta Yunus Emre Kabak'ın şutunda kaleci Recep Ağa Özkanca başarılıydı.

Senaryo değişmedi

İkinci yarıda sayısal üstünlüğü bulunan konuk ekip ileri uçta etkili olamayınca istediği pozisyonlara giremedi. 10 kişi olan Sarıyer temsilcisinde orta sahada Sercan Canıbeyaz ile Yunus Emre Kabak ikilisi ev sahibini ayakta tutan isimlerdendi. Konuk ekipte defans hattı risksiz oynarken, ön alanda Durmuş Gönül ve İsa Teştemir'le etkili olmaya çalıştı. İleri uçta Soner Mor'u iyi durduran ev sahibi defansı kalesinde tehlike yaşamadı. İkinci yarının ilk tehlikeli atağında 67.dakikada Durmuş Gönül'ün sert şutu üstten auta gitti.

1 dakikada 3 kırmızı

Karşılaşmanın 84.dakikasında rakibine müdahalede bulunan Yenimahallesporlu Veysel Gökcan mücadelenin hakemi Ruken Dağ tarafında ikinci sarı kartla oyundan ihraç edildi. Bu kart sonrasında hakemle diyaloğa giren konuk ekip forveti Soner Mor da ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun alanı dışında kaldı. Soner'in kırmızı kart görmesinden sonra frikikte topun başına geçen İsa Taştemir mücadelenin hakemine Soner'în kartı için itirazlarını sürdürünce sarı kart gördü, gördüğü kart sonrasında da itirazları dinmeyen oyuncu mücadelenin hakemi tarafından kırmızı kartla oyun alanı dışına gönderildi.

Uzatmalar nefes kesti

Uzatma anlarında her iki ekipte gol için rakip kaleye yüklenirken İnkılapsor Serhat Yılmaz'ın etkili kafa vuruşunda Yenimahalle defans oyuncusuna takıldı ve mutlak bir golden oldu. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca zorlu doksan dakikada puanlar paylaşıldı.

HABER-FOTOĞRAF:ERDEM SAĞOLAN


Hiç yorum yok:

Fişekspor farklı kazandı, zirveye kuruldu

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta Fişekspor deplasmanda Söğütlüçeşme Birlikspor'u 11-0 yenerek ilk haftanın en farklı galibiyetine i...