Çarşamba, Ocak 24, 2018

İstanbul Saha Komiserleri Derneği görev dağılımı yapıldı

FUTBOL SAHA KOMİSERLERİ DERNEĞİ İSTANBUL ŞUBESİ'NİN  GEÇTİĞİMİZ  GÜNLER YAPILAN OLAĞAN GENEL KURULUNDA YENİDEN BAŞKANLIĞA SEÇİLEN ALİ OSMAN ÖZGÜL, YÖNETİMİNDE GÖREV BÖLÜMÜNÜ OLUŞTURDU.

Futbol bir eğitimdir. Disiplindir, seyredenlere heyecan ve zevk veren bir spor dalıdır. Bu oyunun olmazsa olmazları vardır. Futbolcu, idareci, hakem, gözlemci ve olmasa olmazı saha komiserleri.


Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği İstanbul Şubesinin Bağcılardaki dernek lokalinde geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen genel kurulda mevcut başkan Ali Osman Özgül ve Nezir Aydın yarışmış ve kullanılan oyların 136 sını alan Ali Osman Özgül yeniden Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği İstanbul Şubesi başkanlığına seçilmişti.



1947 Trabzon Yomra doğumlu  olan Ali Osman Özgül. İstanbul Futbol Saha Komiserliği Derneğinde 1982 de göreve başlayıp 1989 yılında başkan yardımcılığına  getirildi. 2010 yılında tek aday olarak girdiği İstanbul Futbol Saha Komiserliği Derneği Olağanüstü Genel Kurul’da  ise Başkanlığa seçildikten sonra bu görevi 8 yıldır başarıyla sürdürmekte.



Ali Osman Özgül,başkanlığındaki Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği İstanbul Şubesi yeni yönetimi yaptığı ilk  toplantıda görev bölümünü  şu şekilde oluşturdu.


Başkan ; Ali Osman Özgül
Başkan yardımcıları ; Mustafa Rıdvanlar, Fadıl Kuş,Ali Turgut Arık, Kenan Çelik
Genel Sekteter ; Hasan Çavuşoğlu,
Veznedar ; Sezgin Piliç,
Muhasip ; Fahri Aşıcı, Üye Enise Bostancı,
Atama kurulu ; Ali Gün, Cemal Sivrikaya, Nevzat Akay ve Fahri Aşıcı.


Haber : EROL EFTEKİN

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2924 Cumartesi Programı

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona eriyor...