Pazar, Ocak 21, 2018

Beraberlik ikisine de yaramadı

Namık Sevik Stadı'nda Yedikulespor ile Irmakspor arasında oynanan Süper Amatör 8. Grup maçında 0-0 lık sonuç her iki takımı’da hedefinden şaşırttı.

Yoğun güvenlik önlemleri altında oynanan maçta çok sayıda Yedikulespor taraftarının takip ettiği maçta ev sahibi Yedikulespor taraftarı adeta tribün şov yaptı. Karşılaşmayı yöneten Sercan Yalçın, Mesut Kırbaş, Nadide Urlu Hakem 3 lüsünün yönettiği maça ev sahibi ekip daha atak başladı.

Abdullah’ın 2 şutu direkten dönerken Mustafa ise Müsait pozisyondan yararlanamadı. İlk yarıda gol sesi çıkmadı.

Karşılaşmanın 2. yarısına her iki takımın futbolcuları gol için rakip kaleleri sık sık yokladı 70 . dakikada Yedikulespor’da kazanılan serbest atışı kullanan kaptan Erdi’nin vuruşunda kaleye gitmekte olan topu Irmakspor savunmasından geri döndü. Yedikulespor'da başta Erdi ile diğer oyuncular topun kol ile yön değiştirdiğini iddia ederek yoğun itirazda bulundular. Karşılaşmayı yöneten Sercan Yalçın oynayın demesi karşılaşmayı elektriklendirdi. 2. devrede de ev sahibi Yedikulespor’un daha atak oynadığı maçta gol sesi çıkmayınca 0-0 beraberlik her iki takımı’da hedefinden şaşırtırken Yedikulespor ve Irmaksporlu futbolcular sahadan üzülerek ayrıldılar.

Bu sonuçla Yedikulespor 20 Irmakspor ise 41 puana yükseldi. Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Yedikulespor As Başkanı Ozan Derya Matematiksel olarak bitmeyen bu süreci, sonuç olarak iyi değerlendirip kulübümüzü ligde tutmak istiyorduk. Takımımız iyi top oynadı Tribünlerde Taraftarımızın muhteşem desteği vardı ancak sahada kötü bir hakem vardı Çok üzülerek söylüyorum. Hakem 3 puan alamayışımızın sebebi oldu" diye konuştu.

Karşılaşmanın hakemi Sercan Yalçın’ın alacakları bir galibiyeti yüzde yüz penaltıyı görmemezlikten gelerek engellediğini savunan Ozan Derya, "Maçın sonucunu hakem belirledi. Güçlü bir rakiple oynuyoruz, rakibin bir potansiyeli var, ama mücadele edersek galip ayrılacağımıza inanmıştık, ama maalesef buna hakem müsaade etmedi Çok canımız yanıyor. Ne kadar iyi ekip olursanız olun, isterseniz ligin en iyi oyununu, performansını sergileyin sonucu hakemler belirliyor. Bu maçta da Hakem’in yönetiminden ve tavırlarından son derece rahatsız olduk ve bu maçın bu hale gelmesinde bize göre tek sorumlusu, bu kritik maça böylesine acemi ve yetersiz bir Hakem’i atayan, İstanbul İl Hakem Kurulu ve onun vazifelendirdiği Sercan Yalçın isimli Hakem’dir. Böyle hakemlerin lig başladığından bugüne kadar Yedikulespor üzerinde oynadıkları oyunları hazmedemiyorum. Emeklerimize yazık, ya futbol federasyonu bu hareketlere dikkat edip bunları atacak, ya da bu Yedikule halkının vebali hepsinin üzerinde olacak şeklinde konuştu.“ Onurumuzla şampiyon olduk “ diyen Yedikulespor As başkanı Ozan Derya “ Eğer düşeceksek de biz, böyle mücadele ederek onurumuzla şerefimizle düşeceğiz. Çünkü bize bu yakışır. Elimizden geleni yapıyoruz. Son haftaya girdik. Kalan maçı da kazanırsak, ligi nerede bitireceğimiz Allah'ın takdirine kaldı. " şeklinde konuştu.

HABER EROL EFTEKİN –FOTO NAZMİ ALKIŞ

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...