Salı, Şubat 27, 2024

Sultanbeyli son haftaya büyük avantajla girdi


İstanbul 1.Amator Lig 12.Grup'ta Sultanbeylispor zorlu Kanlıcaspor deplasmanından 6-3'lük skorla galip ayrılarak son haftaya şampiyonluk yolunda büyük avantajla girdi.

Tuzla 1954'le aynı puanda olan ancak bu ekibe ikili averajda üstünlüğü bulunan Sultanbeylispor, son hafta düşmesi kesinleşen Pendik Doğanspor'u mağlup ederse şampiyon olarak Süper Amatör Lig'e çıkacak. 

Kanlıcaspor yönetimi ve taraftarların büyük desteği olduğu maçta Kanlıcaspor, ilk yarıda bulduğu net pozisyonları gole çeviremeyince ve bir de Mikail Poyraz'la (skor 2-0'ken) penaltı kaçırınca Sultanbeylispor ilk yarıyı Mehmet Kula'nın golleri şle 2-0 önde tamamladı.

İkinci yarının hemen başlarında Sultanbeylispor'dan İsaac Nathan ve Samet Keskin'in attığı gollerle skor 4-0'a geldi.

Oyundan kopmayan ve oyunu rakip sahaya yıkan Kanlıcaspor ise peş peşe bulduğu pozisyonlarda Fırat Örs ve İbrahim Gültekin (2) attığı goller ile skoru bir anda 4-3'e getirdi.

Sultanbeyli kalesinde gol arayan Kanlıcaspor, maçın sonlarına doğru İsaac Nathan ve Arafat Akgün'un attığı gollerine engel olamayınca karşılaşma Sultanbeylispor'un 6-3'luk galibiyeti ile sona erdi.

Haber: Murat Deveci






1 yorum:

kaan dedi ki...

Tebrikler sultanbeyli gerçekten tam takım oyunu oynuyor futbolu guzellestiriyorsunuz 👏👏👏

İstanbul 2. Amatör Lig 8 Mayıs Çarşamba Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor....