Salı, Kasım 28, 2017

Mecidiyeköyspor kendinden emin

İstanbul 1.Amatör 8.Grup'ta zirve mücadelesi veren Mecidiyeköyspor ikinci yarı öncesi oldukça iddialı... Teknik Direktör İlhami Kılıç”Biz ilk yarı gerekli dersleri aldık ve ikinci yarı planlarımızı yaptık” diyerek rakiplerine göz dağı verdi.

Ligin ilk yarısında oynadığı 9 karşılaşmada 6 galibiyet 1 beraberlik 2 de mağlubiyet alarak ilk yarıyı ikinci sırada tamalayan yeşil-sarılı ekipte alınan bütün olumsuz sonuçlar için "Biz istedik böyle oldu" diyerek sitemini dile getiren Teknik direktör İlhami Kılıç şunları söyledi: ”Rakiplerime saygısızlık etmek istemiyorum, yalnız aldığımız kötü sonuçlarda takımımın oynadığı futbol ortada idi, rakip takımlar ile aramızda gerçekden kalite farkı var. Biz ligin ikinci yarısında hata yapmadan ligi zirvede bitirmek istiyoruz bu konuda takımıma güveniyorum. Tekrar tekrar söylüyorum hakem arkadaşlar da bu oyunun bir parçası. Herkesin birbirine saygı duyması gerekmektedir.” 


Muhabir: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

Küçüksu Rasathanespor 7'de 7 yaptı

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'ta lider Küçüksu Rasathanespor sahasında Poyrazköy Gençlikelispor'u 3-1 yenerek 7'de 7 yaptı.