Perşembe, Kasım 30, 2017

Şirintepe zirveyi ele aldı

İstanbul 1.Amatör Küme 12.Grupta şampiyonluk yolunda ilerleyen 2 takım Şirintepespor ve İstanbul Ünye Yahya Kemal Stadı'nda karşı karşıya geldiler.

Karşılaşmanın ilk yarısında iki takımda kontrollü bir oyun sergilerken, iki takımın da defans oyuncuları ve kalecileri hatasız bir oyun sergileyince ileri uç oyuncuları gol atma başarısı gösteremedi ve mücadelenin ilk yarısı 0-0 sonra erdi.

İkinci yarıya ise hızlı başlayan taraf ev sahibi ekip Şirintepespor oldu. 55.dakikada Can Kart'ın muhteşem frikik golü ile öne geçen Şirintepe, 65.dakikada ise araya atılan topta defansın arkasına koşu yapan İsmail ile farkı ikiye çıkardı. Seyir zevkinin yüksek olduğu mücadele 75.dakikada ise İstanbul Ünye'nin farkı indiren golü geldi. Kullanılan korner atışında topa iyi yükselen Kıvanç kafa ile farkı bire indirdi. 2-1

Son söz 2000 li oyuncudan geldi.
Farkı bire indirdikten sonra iki takımda bir çok pozisyon üretirken, Şirintepe skoru korumak için iyice kapanırken kontrataklarla gol aramaya başladı. İstanbul Ünyespor ise hiç olmazsa beraberlik diye yüklenirken verdiği açıkta, Şirintepespor'un 2000 doğumlu genç yeteneği Ömer Faruk Öğütçü topu filelerle buluşturdu ve mücadelede skoru 3-1'e getirerek son sözü söyleyen isim oldu.

Mücadeleden notlar

İki takımında puan almak için elinden geleni yaptığı mücadelede, öncelikle izleyenler seyir zevki yüksek bir mücadele izlediler. Oyun zaman zaman gerilirken, bu gerginlikler futbolun içinde olabilecek olan normal gerginlik haddini ise aşmadı. İstanbul Ünyespor takımı 2 farklı mağlup olduğu gibi mücadeleden puanda çıkarabilirdi. Mücadeleyi izleyenler ise iki takımın gösterdiği performansı gördüklerinde kesinlikle iki takımdan birinin 1. diğerinin 2.takım olduğunu tahmin edebilecek kadar kaliteli mücadele izlediler.

HABER:MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.