Perşembe, Kasım 23, 2017

Amatör kulüplere malzeme dağıtıldı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul'da faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine malzeme dağıtımı yaptı.
Yaklaşık 1000 kulübe ve okula 350 bin adet malzeme dağıtımının startı verildi.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi 2017-2018 sezonunda 39 ilçede faaliyet gösteren kulüplere toplam 10 milyon TL'lik yardım yapacak.


Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay,TFF Yönetim Kurulu Üyesi TASSK ve İASKF Başkanı Ali Düşmez, amatör kulüp yöneticileri ve sporcularının da katıldığı program Cebeci Spor Kompleksinde gerçekleştirildi.


Törende bir konuşma yapan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak "Bakanlık olarak ülkemizde bulunan 13 bin amatör kulübümüze 35 milyon lira destek veriyoruz. Bu destekler tabiki yeterli değil. Bugün burada İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığımız 1000 amatör kulübümüzle 1000 okulumuza malzeme dağıtımının startını veriyor. Ben bu çalışmadan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. İ.B.B Türk sporunun lokomotifidir. Nice şampiyonlar çıkarmıştır.İnanıyorum bu salondan da nice şampiyonlar çıkacaktır"diyerek sözlerine son verdi


Törende bir konuşma yapan İ.B.B Başkanı Mevlüt Uysal da İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak amatör kulüplerimize destek olmaya devam ediyoruz.Bugüne kadar 180 okulumuza spor salonu yaptık.35 tanesinin yapımı devam ediyor.Bu sayı toplam 265 olacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak gençlerimizin bu salonlarda spor yapmasını istiyoruz. Gençlerimiz spor yapsın geleceğe çok daha iyi hazırlansınlar biz onlar için uğraşıyoruz"dedi.


Tören daha sonra protokol üyelerinin amatör kulüpleri ziyareti,genç sporcularla sohbet etmesi ve fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.