Cuma, Kasım 24, 2017

'Oyuncularımın maça gelecek parası yok'

Gaziosmanpaşaspor’un zor günler geçirdiğini belirten teknik direktör Akın Topgül, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeleri kullandı:


“Tek kuruş almadan takımı ligde bıraktık”
Geçtiğimiz devre arasında ağabeyim Cem Tavlı’nın isteği üzerine önce sportif direktör sonra da hocanın bırakması üzerine sahada teknik direktör olarak kardeşim Ümit Teke ile beraber görev aldık ve tek kuruş dahi almadan inanılmaz zor şartlar altında takımı ligde bıraktık. Bu yıl herşey daha iyi olacak diye tahmin ederken stadımız da yıkılınca sezon başı kamp yapmadan, günde tek antrenman ile Yıldıztabya Stadı’nda lige hazırlandık. 1. Amatör takımlarından bile daha az bütçeyle fena sayılmayacak bir takım oluşturduk.


“Çocuklar ne yiyor diye soran yok”
Bu yıl yardımcılarım Ahmet Ertürk ve Erhan Küçük ile beraber doğru dürüst para almadan Gaziosmanpaşaspor için mücadelemize de devam ediyoruz ama bir takım düşünün ki malzemelerini bile yıkaması sorun olsun... Bir takım düşünün ki hafta boyunca Cihan Tavlı dışında tek bir yönetici “Bu takım ne yapıyor bir ihtiyacı var mı?” diye sorsun. Tesiste kalan çocuklar nasıl yemek yiyor, ya da ne yiyor merak eden kimse yok! Bir takım düşünün kamp yapamayacak durumda bu hafta en kritik maçına çıksın. Bir takım düşünün maça çıkana kadar her türlü olumsuzluk yaşayıp üstüne sadece 1 maç hariç her rakibiyle kafa kafaya oynasın. Bir takım düşünün doğru dürüst malzemecisi olmasın, malzemeleri bir futbolcusu ile beraber birkaç kişi yıkasın.


“Benim de gücüm tükendi”
Düşünemiyosunuz değil mi ? Ama bunlar Gaziosmanpaşaspor’un gerçekleri... Belki Başkan da yalnız onu da suçlamıyorum ama bu iş böyle devam edemeyecek duruma geldi. Sadece Cem Tavlı ve Cihan Tavlı’nın maddi manevi desteği ile giden kulübümüz tıkanma noktasına gelmiştir. Benim de gücüm tükendi. Tribünde 30-40 kişiye oynuyoruz.... Profesyonel ligde para varken herkes “Gaziosmanpaşasporluyum” diyordu, şimdi ne oldu?


“Allah yardımcımız olsun”
Pazar günü maçtan 2 saat önce statta toplanacağız ve kritik bir maç oynayacağız. Oyuncularımın cebinde maça gelecek yol parası dahi yokken nasıl bir mücadele olucak Allah yardımcımız olsun. Cem Tavlı ve Cihan Tavlı başta olmak üzere her zaman yanımızda olan insanlara teşekkür ediyor ve onları ayrı tutuyorum... Ayrıca 30-40 kişilik taraftar grubumuza da teşekkür ediyorum.


Editör: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...